Victoria Carroll: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Gone are the Dayes

1984 | Misdaad, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1984. Misdaad van Gabrielle Beaumont. Met o.a. Harvey Korman, Susan Anspach, Robert Hogan, Nate Esformes en Victoria Carroll.

Het gezin Daye (Hogan-Anspach en twee kinderen Gregory en Glasser) is ongewild getuige van een schietpartij tussen twee gangsterbendes als ze de maaltijd nuttigen in een Japans restaurant in New York. Tegen beter weten in verklaren ze zich bereid voor de rechter te zullen getuigen over de afrekening onder de gangsters. In het kader van een beschermingsprogramma voor kroongetuigen laat de Amerikaanse justitie ze verhuizen naar een onbekend oord in de Staten. De mafia spoort hen echter algauw op. Ze weten te ontkomen met de hulp van stuntelende regeringsambtenaar Korman en ze beginnen aan een avontuurlijke trek door de V.S. en Caraïben. Onverteerbaar kabelvoer uit de Disney gaarkeuken, waarbij de fotografie van Richard N. Hannah de grootste ster is van deze zeer voorspelbare film. Het ongeïnspireerde scenario is van Bill Bleich en Jim Brecher en gaat geen cliché uit de weg.

The Lucifer Complex

1978 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van Ken Hartford. Met o.a. Robert Vaughn, Aldo Ray, Merrie Lynn, Keenan Wynn en William Lanning.

Vaughn is een geheim agent, die op een verlaten eiland een soort concentratiekamp binnendringt, waar een krankzinnige geleerde (het is Adolf Hitler hoogst persoonlijk met charmante grijzende slapen!), de wereldheerschappij wil heroveren met behulp van een legertje klonen van de politieke leiders op Aarde, die hij daar frabriceert. Het bewijsmateriaal komt echter terecht in de 21ste eeuw. Te stom voor woorden. Hooguit om te lachen.

Nightmare in Wax

1969 | Horror

Verenigde Staten 1969. Horror van Bud Townsend. Met o.a. Cameron Mitchell, Anne Helm, Scott Brady, Berry Kroeger en Victoria Carroll.

Deze variant op HOUSE OF WAX introduceert Mitchell als een voormalige expert in film-make-up wiens wassenbeeldenmuseum blijkt vol te staan met beeltenissen van acteurs die in een naburige filmstudio niet meer komen opdagen. Ook bekend als CRIMES IN THE WAX MUSEUM.