Tokuko Sugiyama

Acteur

Tokuko Sugiyama is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Eno nakano bokuno mura

1995 | Drama

Japan 1995. Drama van Yoichi Higashi. Met o.a. Keigo Matsuyama, Shogo Matsuyama, Mieko Harada, Kyozo Nagatsuka en Hosei Komatsu.

Seizo en Yukihiko Tashima, een eeneiige tweeling, groeien kort na WO II op in Kochi, een Japans dorpje. In 1948 zitten ze in de derde klas van de basisschool. In de buurt staan ze bekend als absolute kwajongens. Hun moeder die tevens hun onderwijzeres is, moet dan ook constant haar verontschuldigingen aanbieden aan de dorpelingen. Internationale titel: VILLAGE OF DREAMS.

Onimaru

1988 | Romantiek, Drama

Japan/Zwitserland 1988. Romantiek van Kiju (Yoshishige) Yoshida. Met o.a. Yusaku Matsuda, Yuko Tanaka, Tatsuo Nadaka, Eri Ishida en Nagare Hagiwara.

Een Japans-Zwitserse co-produktie waarvoor [KL]Woeste Hoogten [KLE] van Emily Bront[KA3]e als uitgangspunt diende!! Op z`n minst onverwachts, nietwaar, te meer daar het leven van de gezusters Bront[KA3]e er in terug te vinden is, evenals de invloed van de geschriften van George Bataille. Het resultaat is een vlammend, dichterlijk, erotisch, dromerig, fantasievol en mystiek werkje met fraaie, schilderachtige sc[KA2]enes van Junichiro Hayashi. Voeg hier aan toe een sfeer, die uitmondt in krankzinnige wreedheid. Een dergelijk werk dwingt respect af, ook al brengt het de Europese kijker, met zijn totaal andere mentaliteit, danig van zijn stuk. Niettemin een bewerking van hetzelfde kaliber als die van Bu[KA6]nuel (1953) en Wyler (1939)

Kyupora no aru machi

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Kiriro Urayama. Met o.a. Sayuri Yoshinaga, Mitsuo Hamada, Yoshiro Ichikawa, Tokuko Sugiyama en EijirĂ´ Tono.

Een jongeman leeft onder erbarmelijke omstandigheden met zijn vrouw, dochter en twee zoons. Op een dag besluit hij het gezin te verlaten. Een zwak moralistisch, sociaal drama, dat geschreven is door de beroemde regisseur Shohei Imamura.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tokuko Sugiyama op televisie komt.

Reageer