April Clough

Acteur

April Clough is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Non c'è due senza quattro

1984 | Komedie, Actiefilm

Italië 1984. Komedie van Enzo Barboni. Met o.a. Bud Spencer, Terence Hill, April Clough, Harold Bergman en Dary Reis.

Twee miljonairs uit Brazilië, gespeeld door Terence Hill en Bud Spencer, worden bedreigd door criminelen. Ze zoeken dubbelgangers om zich gemakkelijker door het leven te kunnen bewegen. Wat schetst onze verbazing als twee andere personages van Hill en Spencer, een stuntman en een ex-gedetineerde, helemaal precies op de miljonairs lijken! Behalve dan dat ze onvoorstelbaar onbeleefd zijn en niet vies van een vuistgevecht. 'De vier vuisten in het kwadraat' was de Nederlandse titel voor deze spaghetti-knokfilm. Het was een van de laatste samenwerkingsverbanden tussen Hill en Spencer, maar de formule blijft bijzonder: waardeloze productiekwaliteit met uitstekende komieken-chemie en bandeloze geweldmalligheid.

T.J. Hooker

1982 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1982. Actiefilm van Cliff Bole. Met o.a. William Shatner, Adrian Zmed, Richard Herd, Lee Bryant en April Clough.

Pilot voor de gelijknamige serie. Shatner is T.J. Hooker, een geharde politie-sergeant die jonge mensen opleidt om hen tot de beste politiemensen van het land te maken. Een goede actieserie die in 1985 na zo`n 70 afleveringen (à 50m) aan zijn eind kwam.

The Star Maker

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Lou Antonio. Met o.a. Rock Hudson, Suzanne Pleshette, Melanie Griffith, Teri Copley en April Clough.

Een succesvol filmregisseur en de reeks van sterretjes die hij ontdekt. Een banale verwerking van een handig geconstrueerd 'via-het-bed-van-de-regisseur'-drama geschreven door William Bast.

Die Pinups und die heißer Typ

1979 | Muziek, Komedie, Romantiek

Duitsland/Israël 1979. Muziek van Yoel Silberg. Met o.a. Sascha Hehn, Moti Giladi, Pinups, Bea Fiedler en Jürgen Emanuel.

Freddy droomt van een carri[KA2]ere als componist. Om zijn muziekstukken te kunnen verkopen sticht hij een popgroep die uit vier prachtige vrouwen bestaat zonder muzikaal talent (de Pinups). De film gaat over de carrière en de problemen van deze groep met een vleugje bloot en geforceerde humor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer April Clough op televisie komt.

Reageer