Tomoroh Taguchi

Acteur

Tomoroh Taguchi is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tetsuo II

1992 | Horror, Sciencefiction, Fantasy

Japan 1992. Horror van Shinya Tsukamoto. Met o.a. Tomoroh Taguchi, Nobu Kanaoka, Shinya Tsukamoto, Keinosuke Tomioka en Sujin Kim.

Deze film is minder sexy dan zijn voorganger TETSUO: THE IRON MAN en het is geen sequel, maar hij is wel voor hetzelfde publiek bedoeld dat er zijn hart aan kan ophalen. De zoon van Taniguchi Tomoo (Taguchi) uit Tokio wordt in een winkelcentrum mishandeld door psychotische skinheads. Geschokt als hij is, verandert zijn arm in een schietwapen en kan hij zich wreken. Later wordt hij als gevolg van zijn actie gevangen genomen en dan verandert zijn hele lichaam in een fantastische vechtmachine. Dit is min of meer het verhaal, waarover het allemaal gaat en voor de rest is het een groot feest van monsters, bloed, machines en horror, precies wat het publiek van scenarioschrijver/regisseur/cameraman/medeproducent/speler Tsukamoto verwacht. Het camerawerk is verder van Fumikazu Oda en Katsunori Yokoyama. De toespelingen naar manga zijn talloos.

Tetsuo

1990 | Experimenteel, Fantasy, Horror

Japan 1990. Experimenteel van Shinya Tsukamoto. Met o.a. Tomorah Taguchi, Shinya Tsukamoto, Kei Fujiwara, Nobu Kanaoko en Naosama Musaka.

Een te gekke, goedkoop gemaakte, cultfilm. Een kruising van ERASERHEAD en moderne Japanse monsterfilm-motieven. Een zakenman uit Tokio verandert, na een ontmoeting met een metaal fetisjist (schrijver/producent/regisseur Tsukamoto), op gewelddadige wijze in een schroothoop van stukjes staal en ijzeren gereedschap. De lol is er gauw af, als de film in herhalingen en vaagheden vervalt. Filmer Tsukamoto zorgde ook voor de bijna non-stop trucages, met veel bloederigheid en beeld-voor-beeld opnamen. Er kwam ook nog een vervolg TETSUO II: BODY HAMMER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tomoroh Taguchi op televisie komt.

Reageer