Karina Huff

Acteur

Karina Huff is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Voci d'oltre

1991 | Horror, Thriller

Italië 1991. Horror van Lucio Fulci. Met o.a. Duilio del Prete, Karina Huff, Pascal Persiano, Lorenzo Fromarty en Destina Giovannini.

Stijlvolle griezelthriller waarin verschillende nieuwe angsten de hoofdrol spelen. De film gaat over het leven na de dood gezien vanuit een 'griezelig' gezichtspunt. Del Prete sterft in een ziekenhuis, maar zijn geest blijft ronddolen op zoek naar zijn moordenaar. Wanneer zijn mooie dochter Karina Huff naar huis terugkeert voor het voorlezen van het testament, verschijnt hij aan haar en haalt haar over om op onderzoek uit te gaan. Regisseur Fulci slaagt er op vernuftige wijze in om dagelijkse dingen bedreigend of angstaanjagend te maken en belicht door middel van flashbacks de verschillende gezichtspunten van de hoofdrolspelers: bijna iedereen is verdacht. Het slot is zeer ingenieus en toont een nieuwe manier om moord te plegen. Ook bekend als VOICES FROM BEYOND.

Cerco l'amore

1987 | Drama

Italië 1987. Drama van Paolo Fondato. Met o.a. Isabel Russinova, Antonio Serrano, Karina Huff, Liliana Eritrei en Silvio Vannucci.

Tijdverspillende miniserie met een afgezaagd, zinloos verhaal over Yuppie-problemen. Een groep jongeren in Rome heeft problemen met werk en liefde. Daarvoor richten zij een bureautje op, maar al spoedig blijkt er meer aan de hand te zijn dan economische zorgen. Soap opera vermomd als drama. De sociale problematiek is meer toegespitst op Yuppies dan op de werkelijk behoeftigen in de samenleving.

Domani mi sposo

1984 | Erotiek, Komedie

Italië 1984. Erotiek van Francesco Massaro. Met o.a. Jerry Calà, Isabella Ferrari, Karina Huff en Milly Carlucci.

24 Uur voor zijn huwelijk met een mooie jonge vrouw raakt de aanstaande bruidegom in allerlei lastige situaties verzeild. Zijn ex-vriendin verleidt hem en een nieuwe vrouw verschijnt ten tonele. Een chaotische film die niets te bieden heeft behalve wat mooie vrouwen die regelmatig uit de kleren gaan; helaas zien hun lichamen er beter uit dan hun acteerprestaties.

Vacanze di Natale

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Carlo Vanzina. Met o.a. Jerry Calà, Christian De Sica, Stefania Sandrelli en Karina Huff.

Mensen van verschillend maatschappelijk niveau brengen de kerstdagen door in een sjiek hotel in het wintersportoord Cortina. Een industrieel houdt het met een vrouw die meent seks tekort te komen, een burgermans echtpaar gaat vreemd en er is een armlastig gezin, en vele andere figuren. De film is vervuld van de vele liefdes en hartstochten van de vakantiegangers. Een stompzinnig script, amateuristische regie en slecht acteerwerk maakten deze afschuwelijke film alleen nog maar geschikt voor de afvalcontainer.

Sapore di mare 2 - Un anno dopo

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Bruno Cortini. Met o.a. Eleonora Giorgi, Isabella Ferrari, Massimo Ciavarro, Karina Huff en Anna Pettinelli.

Een vervolg op de eerste SAPORE DI MARE, een jaar later spelend. Het verhaal is precies hetzelfde en even idioot als bij de voorganger. Een slechte film in elk opzicht.

Sapore di mare

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Carlo Vanzina. Met o.a. Jerry Cala, Marina Suma, Angelo Cannavacciolo, Virna Lisi en Karina Huff.

Een groep tieners brengt een strandvakantie door met boottochten, fuifjes en moeizame flirts. Een swingende Engelse weet alle aandacht voor zich op te eisen, terwijl een gefrustreerde rijpere vrouw erin slaagt tijdelijk de boekenwurm van de groep in te palmen. Een speelse reconstructie van de BEACH PARTY-films uit de jaren 1960-70, compleet met de hits uit die periode en een epiloog met een twintig jaar later gehouden reünie. Een ironisch gestoei met stereotypen door de zoon van veteraan-regisseur Steno, met vitaal spel van Lisi, die haar cliché-rol van de oudere verleidster overtuigend gestalte geeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karina Huff op televisie komt.

Reageer