Robert Hayes

Regisseur, Acteur

Robert Hayes is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Running Against Time

1990 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Bruce Seth Green. Met o.a. Robert Hayes, Catherine Hicks, Sam Wanamaker, James DiStefano en Brian Smiar.

Professor David Rhodes (Hays) die geschiedenis doceert aan UCLA, grijpt de gelegenheid aan om terug in de tijd te reizen met een apparaat dat ontwikkeld is door Nobelprijswinnaar Dr. Koopman (Wanamaker), zodat hij de moord op John F. Kennedy (en mogelijk de hele Vietnam-oorlog, inclusief het sneuvelen van zijn broer Chris) kan voorkomen. Rhodes` trouwe vriendin tv-journaliste Laura Whittaker (Hicks) is tegen het experiment, maar helpt hem desondanks. Hij komt te laat aan. Hij blijft steken in het jaar 1963 en wordt in plaats van Lee Harvey Oswald beschuldigd van de moord. Eerst Laura en daarna Koopman moeten de reis ook gaan maken om David te redden voor de kogel uit Jack Ruby's pistool. Gebaseerd op het verhaal Time to Remember van Stanley Shapiro, die met Robert Glass het scenario schreef. Typisch voer voor de kabeltv.

Phoenix the Warrior

1988 | Fantasy, Sciencefiction

Verenigde Staten 1988. Fantasy van Robert Hayes. Met o.a. Kathleen Kinmont, Peggy Sands, James H. Emery, Persis Khambatta en Sheila Howard.

In deze film worden vrouwelijke varianten van MAD MAX- cliché's optimaal benut. Na een nucleaire/genetische holocaust is de toekomstige wereld van een sexy jonge vrouwenkrijgsmacht. Het zogenaamde plot bestaat uit het plan van een slechte koningin om het enige overgebleven jongetje te stelen. De aanwezigheid van een verwilderde stam die oude tv- aankondigingen vereert, suggereert dat het om satire gaat maar de voornaamste bedoeling is de prachtige actrices in weinig of geen kleding te laten zien, behalve boosdoenster Khambatta, die kuis gekleed blijft. Ze was dan ook mede-producente.

Personal Exemptions

1988 | Komedie, Familiefilm

Canada 1988. Komedie van Peter Rowe. Met o.a. Nanette Fabray, John Cotton, Julie Bond, Chuck Rose en Kirsty Monaghan.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Hayes op televisie komt.

Reageer