Kevin Hart

Acteur

Kevin Hart is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

About Last Night

2014 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2014. Romantische komedie van Steve Pink. Met o.a. Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall, Joy Bryant en Christopher McDonald.

'Het leven is een eindige puzzel, waarbij de oplossing misschien ligt in het overstijgen van de regels... in het op een plek rammen van de verdomde puzzelstukjes, waar ze helemaal niet passen'. De tekst is van David Mamet's navelstaarstuk Sexual Perversity in Chicago, het grofgebekte jaren zeventig-toneelstuk waarop deze romcom vol zelfvertrouwen drijft. Mamet is het niet, maar (her)schrijver Leslye Headland (Bachelorette) komt een heel eind met zijn portret van bevriende stellen (oa komiek Kevin Hart), waarbij het ene stel bouwt aan een serieuze relatie, en het andere stel alles in het werk stelt om een serieuze relatie af te houden.

Lone Wolf

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van John Callas. Met o.a. Dyann Brown, Kevin Hart, Jamie Newcomb, Ann Douglas en Siren.

Terwijl de politie grote moeite heeft met het oplossen van moorden, komen computer-hackers erachter hoe de vork in de steel zit in deze weinig originele weerwolvenfilm. De film wordt naarmate hij voortschrijdt steeds bloediger, maar ook spannender. Gesitueerd in Denver, Colorado met spelers die ietwat te oud zijn voor hun rol, maar Brown is verleidelijk mooi. Af en toe grappig en behoorlijke effecten.

Mind Killer

1987 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Michael Krueger. Met o.a. Joe McDonald, Christopher Wade, Shirley Ross, Kevin Hart en Edd Nichols.

Een bibliothecaris ondergaat een gruwelijke verandering als hij zich bezig houdt met een studie over de beheersing van de menselijke geest. Deze slechte imitatie van THE FLY van David Cronenberg zou zeer geholpen zijn met betere acteerprestaties en enige behoorlijke grappen. De make-up is in ieder geval goed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin Hart op televisie komt.

Reageer