Sandra Jennings

Scenarist

Sandra Jennings is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Down the Shore

2011 |

Verenigde Staten 2011. Harold Guskin. Met o.a. James Gandolfini, Famke Janssen, Edoardo Costa, Maria Dizzia en John Magaro.

Zwijgzame kermiswerker Bailey (James 'Tony Soprano' Gandolfini) moet aan de slag met zijn roerige verleden nadat de voor hem onbekende Fransman Jacques (Edoardo Costa) op de stoep staat met de boodschap dat Bailey's zus - en Jacques' vrouw - is overleden in Frankrijk. De sleutel voor Bailey's verleden is Mary (Famke Janssen), zijn jeugdliefde die inmiddels is getrouwd met zijn beste vriend. Debuterende regisseur Guskin is de acteercoach van Gandolfini en dat verklaart Gandolfini's krachttoer als de bonkige maar o zo fragiele ziel, met Famke Janssen in topvorm als zijn troost en trauma.

Moment of Truth: Broken Pledges

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van Jorge Montesi. Met o.a. Linda Gray, Leon Russom, David Lipper, Jane Galloway en Lochlyn Munro.

De oudste zoon van een gezin is gestorven tijdens een ontgroening. Zijn moeder begint een campagne om anti- ontgroening te legaliseren. Het grootste deel van het verhaal is een lange, zedeprekerige tirade, die niet alleen haar andere tienerkinderen, die weer een normaal gezinsleven willen leiden, maar ook haar geduldige echtgenoot, en zelfs haar beste vriendin op de zenuwen werkt.

Solomon's Choice

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Andy Tennant. Met o.a. Joanna Kerns, Bruce Davison, Joe Mazzello, Jeremy Sisto en Bruce McGill.

Kerns en Davison vormen een leuk gezinnetje, samen met hun zeven-jarig zoontje en een vijftien-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk. Wanneer op een dag bij het meisje leukemie vastgesteld wordt, stort heel hun wereld in elkaar. Enkel een ruggemergtransplantatie kan haar redden en daarvoor komt haar halfbroer als donor in aanmerking. Kerns verzet zich hier hevig tegen. Davison kan haar houding niet begrijpen en bindt uiteindelijk een juridische zaak aan tegen zijn vrouw. Met als alibi dat het allemaal echt gebeurd is brengt men hier weer een zeemzoeterig drama waarbij je best enkele zakdoeken binnen je bereik houdt. De acteurs, en vooral de kinderen, doen hun best, maar het scenario van Sandra Jennings en Maggie Kleinman biedt hen weinig houvast. Peter Stein stond aan de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra Jennings op televisie komt.

Reageer