Brian Cooper

Acteur

Brian Cooper is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Price of Desire

1997 | Erotiek

Verenigde Staten 1997. Erotiek van Paul Thomas. Met o.a. Kira Reed, Dan Frank, Moe Justini, Janine Lindemulder en Patrick Lambke.

Een aantal experimenten op liefdesgebied brengt de relatie van een pasgetrouwd stel in gevaar

Lap Dancing

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Mike Sedan. Met o.a. Lorissa McComas, Tane McClure, C.T. Miller, Kim Dawson en Michael Wates.

Deze film biedt de kijker een aardige milieuschildering van het wereldje van topless dansen. Het scenario is van K.C. Martin en hij kwam direct uit op video. De rolprent bevat lekker veel bloot, ordinair gewiebel en de nodige seks; bovendien - en dat is heel zeldzaam - valt er flink wat te lachen. Waarschijnlijk fronst de lezer van wat nu volgt de wenkbrouwen, maar deze B-film biedt eigenlijk datgene wat de tamelijk mislukte bioscoopfilm SHOWGIRLS van Paul Verhoeven met Elizabeth Berkley en Gina Gershon uit 1995 had moeten zijn. Het camerawerk is van Carlos Montaner. Zorg dat je de ongecoupeerde versie van 93 minuten bekijkt. Cultstatus gegarandeerd.

Dance Of Desire

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Keith Holland. Met o.a. Brian Cooper, Monique Parent, Michael Haddad, Jennifer Barlow en Lynn Woolfe.

Keith Holland draaide als cameraman minstens een viertal B- films (of minder) en beproeft met dit prentje zijn geluk als regisseur. Aan de hand van een slap verhaal probeert een werkloze Britse filmregisseur lawaaiierige erotische muziekvideo's dramatische inhoud te geven. Je moet er maar op komen. De kern van het verhaal blijft echter beperkt tot de naakte lichamen van jonge meisjes onder de douche, in de kleedkamer, enz., enz. Allemaal al duizend keer eerder vertoond, soms beter soms slechter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian Cooper op televisie komt.

Reageer