Eliseo Perera

Acteur

Eliseo Perera is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La fièvre monte à El Pao

1992 | Romantiek, Avonturenfilm, Drama, Thriller

Spanje/Frankrijk/Zwitserland 1992. Romantiek van Manolo Matji en Manuel Matji. Met o.a. Etienne Chicot, Miguel Angel Landa, Javier Vidal, Eliseo Perera en William Mujica.

Venezuela in de jaren 1950. El Pao is de hoofdstad van het strafeiland Odeja. Hier regeert gouverneur Rojas (Landa) met ijzeren vuist. Vasquez (Malet), zijn secretaris, ijvert voor verbetering van de levensomstandigheden van de voornamelijk politieke gevangenen. Hij wordt door zijn baas belast met het bewaken van zijn mooie vrouw, Ines (Adriani), waarvan hij vermoedt dat ze een verhouding heeft met een Kolonel (Vidal). De spanning stijgt in de strafkolonie. Inspiratieloze remake van de film van Luis Buñuel uit 1959. Malet is een zwak substituut voor Gérard Philipe en ook ditmaal werkte Frédéric Fajardie het scenario, gebaseerd op een roman van Henri Castillou, amper uit. Beklemmende fotografie van Rafael Salvatore.

País portatil

1978 | Drama, Historische film

Venezuela 1978. Drama van Yvan Feo en Antonio Llerandi. Met o.a. Alejandra Pinedo, Héctor Duvauchelle, Ivan Feo en Eliseo Perera.

Aan de hand van het leven van een erfgenaam uit een oud geslacht van soldaten en grondbezitters, worden tachtig jaar van de Venezolaanse geschiedenis doorlopen; vanaf de pioniers die het autoritarisme van de dictaturen verwierpen tot de jongeren die verwikkeld zijn in de eigentijdse gewapende strijd. Een behoorlijke ambitieuze film maar met onvolwassen resultaten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eliseo Perera op televisie komt.

Reageer