Antonio R. Frausto

Acteur

Antonio R. Frausto is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

La Epopeya del camino

1941 | Drama

Mexico 1941. Drama van Francisco Elias. Met o.a. Pedro Armendáriz, María Luisa Zea, Antonio R. Frausto en Irma Rosado.

Als haar moeder is gestorven wordt de jonge Angela meegenomen door een vrachtrijder die haar mee naar huis neemt. Daar wonen ook de grootvader en -moeder. Conventioneel melodrama, zeer routinematig geregisseerd.

México lindo

1938 | Drama, Musical

Mexico 1938. Drama van Ramón Pereda. Met o.a. Ramón Pereda, Adriana Lamar, Antonio R. Frausto en Leopoldo Beristain.

De wederwaardigheden van een paar voordat het debuteert in een musical. Het enige leuke zijn de Mexicaanse dansen, verder is het van geen enkel belang.

La Tía de las muchachas

1938 | Komedie

Mexico 1938. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Juan José Martínez Casado, Joaquín Pardavé en Antonio R. Frausto.

Naar de wens van hun tante gaat een stel zusters trouwen met twee jongemannen die alleen maar uit zijn op de erfenis van tante. Om dit te verhinderen vermomt de verloofde van een van de meisjes zich als genoemde tante. Het is geen geweldige maar wel aardige film, die veel succes heeft geoogst bij het publiek.

El Cobarde

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van René Cardona. Met o.a. Julián Soler, Adria Delhort, Josefina Escobedo en Antonio R. Frausto.

Een jongen moet, tegen zijn zin, naar een militaire academie. Al spoedig moet hij een gevaarlijke missie volbrengen om zijn vaderland te redden, maar hij is bang. Een film bestemd om de waarden en deugden op te hemelen van de kadetten die zich aanmelden bij militaire academies, waar men denkt te weten wat eer en mannelijkheid is. Onverteerbaar, hoe je het ook bekijkt.

Cada loco con su tema

1938 | Komedie

Mexico 1938. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Enrique Herrera, Joaquín Pardavé, Gloria Marín en Antonio R. Frausto.

Een schrijver schrikt van de mysteriehoorspelen die hij zelf schrijft. Om zijn zenuwen tot rust te laten komen, zendt een bevriende arts hem naar een sanatorium. Overdreven lang, en middelmatig.

Huapango

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Gloria Morel, Enrique Herrera, Juan José Martínez Casado en Antonio R. Frausto.

De eigenaar van een landgoed wacht ongeduldig op de terugkeer van zijn zoon. Als hij niet spoedig weerkeert en trouwt met de voor hem voorbestemde dame, zal hij worden onterfd. Een onuitstaanbaar melodrama met een eindeloos aantal volksliedjes en -dansen.

Canción del alma

1937 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1937. Drama van Chano Urueta. Met o.a. Vilma Vidal, Rafael Falcón, Domingo Soler en Antonio R. Frausto.

Een verliefd stel wordt ontvoerd door een bandiet. Niets bijzonders.

Así es mi tierra

1937 | Drama, Komedie

Mexico 1937. Drama van Arcady Boytler. Met o.a. Mario Moreno 'Cantinflas', Manuel Medel, Antonio R. Frausto en Margarita Cortés.

De held moet vechten tegen de vuilak om de liefde van de heldin te winnen. Deze film richtte de aandacht op 'Cantinflas', die zich steeds beter in zijn karakterisering ging thuisvoelen. Voor de rest niets bijzonders.

Vámonos con Pancho Villa

1935 | Avonturenfilm, Historische film

Mexico 1935. Avonturenfilm van Fernando de Fuentes. Met o.a. Antonio R. Frausto, Domingo Soler, Manuel Tamés en Ramón Vallarino.

Een groep vrienden besluit zich aan te sluiten bij het leger van Pancho Villa en te strijden voor de Revolutie. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Rafael F. Muñoz dat meer lijkt op een aaneenschakeling van gebeurtenissen rondom Villa dan op een roman. Een bezienswaardige film met een gezonde dosis humor.

Monja, casada, virgen y mártir

1935 | Drama

Mexico 1935. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Consuelo Frank, Joaquín Busquets, Antonio R. Frausto en Luisa Obregón.

Een jong meisje in Mexico in 1615 slaagt erin de echtgenote te worden van een vermogend man. Een verschrikkelijk langdradig, koloniaal melodrama.

El Tesoro de Pancho Villa

1935 | Avonturenfilm

Mexico 1935. Avonturenfilm van Arcady Boytler. Met o.a. Victoria Blanco, Antonio R. Frausto, Raúl de Anda en Guillermo Calles.

De avonturen van Pancho Villa en zijn mannen tijdens de Revolutie. De film had als doel de acteur Raúl de Anda het aanzien van 'jeune premier' te geven en sterk de aandacht te vestigen op de komiek Chaflán, een van de meest waardevolle persoonlijkheden waarover de Mexicaanse film in die tijd beschikte. Afgezien daarvan is het niets bijzonders.

El Rayo de Sinaloa

1935 | Avonturenfilm

Mexico 1935. Avonturenfilm van Julián S. González. Met o.a. Antonio R. Frausto, Amparo Arozamena, Raúl de Landa en Luis G. Barreiro.

Een man die ten onrechte van diefstal wordt beschuldigd, richt een bende op die de rijken berooft om de armen te helpen. Gebaseerd op de lotgevallen van de legendarische bandiet Bernal. Naïeve film, maar goed en levendig geregisseerd.

El Compadre Mendoza

1933 |

Mexico 1933. Fernando de Fuentes. Met o.a. Alfredo del Diestro, Carmen Guerrero, Antonio R. Frausto en Joaquín Busquets.

Tijdens de Revolutie probeert de landeigenaar Mendoza met beide partijen op goede voet te blijven en hij neemt daarom zijn toevlucht tot allerlei listen. Een met groot enthousiasme gebrachte satire op de Revolutie met een zeer levendig gevoel voor observatie. Een van de beste films die over dit onderwerp is gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio R. Frausto op televisie komt.

Reageer