Munro Chambers

Acteur

Munro Chambers is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Beethoven's Christmas Adventure

2011 | Komedie

Verenigde Staten/Canada 2011. Komedie van John Putch. Met o.a. Kyle Massey, Munro Chambers en Kim Rhodes.

De elf Henry voelt zich niet genoeg gewaardeerd door de Kerstman. Hij besluit de Noordpool te ontvluchten in de slee van de Kerstman, met daarin de grote, magische speelgoedzak. Vliegen met de slee blijkt lastiger dan verwacht en Henry's reis eindigt dan ook in een boom in een woonwijk. Tot zijn grote schrik verliest hij daarbij de zak met speelgoed, die in handen komt van de hebzuchtige eigenaar van een speelgoedwinkel. Om de zak terug te halen, krijgt Henry hulp van de stoere, uit de kluiten gewassen sint-bernardshond Beethoven en zijn tienervriend Mason. Samen stellen ze alles in het werk om de slee met het speelgoed op tijd bij de Kerstman terug te krijgen en zo kerstmis te redden.

Good Fences

2003 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2003. Komedie van Ernest R. Dickerson. Met o.a. Danny Glover, Whoopi Goldberg, Zachary Simmons Glover, Mo'Nique en Ryan Michelle Bathe.

Verdediger Tom Spader (Danny Glover) uit de gemengde wijk Hamden raakt in de publiciteit door een briljant pleidooi en een zaak die hij wint. Nu gaat hij het grote geld verdienen en telt hij mee in de maatschappij. De hoogste tijd om te verhuizen naar een chique buurt in Greenwich, waar alleen maar blanken wonen. Daar wordt hij met zijn vrouw Mabel (Goldberg) en zijn twee kinderen, Stormy (eerst Archer, dan Bathe) en Tommy-Two (eerst McCurdy-Clark en daarna Zachary Simmons Glover), niet direct met open armen ontvangen. Ze krijgen een hele zware dobber om geaccepteerd en gerespecteerd te worden. Het overbekende scenario van Trey Ellis naar de roman van Erika Ellis kan niet kiezen tussen een sociale satire, comedy of melodrama. het gaat daarom aardig de mist in en Whoopi kan het niet laten om iedere scène te domineren en speelt de talentvolle Danny Glover weg. Het camerawerk is van Jonathan Freeman. Alleen maar interessant in het land van herkomst. Gesitueerd in de jaren 1970 toen dit actueler was.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Munro Chambers op televisie komt.

Reageer