Mariko Kaga

Acteur

Mariko Kaga is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Kira Kira Hikaru

1992 | Komedie

Japan 1992. Komedie van George Matsuoka en George Matsuola. Met o.a. Hiroko Yakushimaru, Etsushi Toyokawa, Michitaka Tsutsui, Masahiko Tsugawa en Mariko Kaga.

Shoko (Yakushimaru) is een jonge vrouw van huwbare leeftijd met een drankprobleem. Kersvers ontslagen uit een kliniek waar ze een ontwenningskuur ondergaan heeft, arrangeren haar ouders een huwelijk met de jonge arts Mitsuki (Toyokawa). Het is een verstandshuwelijk, dat algauw wederzijds blijkt te zijn.

Love letter

1987 | Drama, Erotiek

Japan 1987. Drama van Yoichi Higashi. Met o.a. Keiko Sekine, Katsuo Nakamura en Mariko Kaga.

Een man van de wereld, een getrouwde dichter, zoekt een jonge en onderdanige maîtresse. Hij maakt kennis met een nog onervaren meisje en maakt haar tot zijn minnares. Hij staat haar echter niet toe vrienden te hebben, sluit haar op en dwingt haar zelfs om zich te laten aborteren. Goede fotografie in deze film die veel erotische scènes bevat.

Doro no kawa

1981 | Drama

Japan 1981. Drama van Kohei Oguri. Met o.a. Nobutaka Asahara, Takahiro Tamura, Yumiko Fujita, Minoru Sakurai en Makiko Shibata.

Niet onverdienstelijke poging van debuterend regisseur Oguri om het door Ozu internationaal beroemd gemaakte [KL]shomingeki[KLE]-genre (melodrama's met en over doodgewone mensen) nieuw leven in te blazen. Gesitueerd in Osaka in 1956 verhaalt hij de dagelijkse belevennissen van het 9-jarige zoontje van een oorlogsveteraan die met zijn echtgenote een klein restaurantje beheert. Het jongetje verveelt zich, tot op een dag een rivierboot in de buurt aanlegt. Hij maakt kennis met de opvarenden, die een voor hem onbekend en avontuurlijk leven leiden. Engelse titel: MUDDY RIVER.

Sekishun

1968 | Komedie

Japan 1968. Komedie van Noboru Nakamura. Met o.a. Michiyo Aratama, Yoshiko Kayama, Mariko Kaga en Mitsuko Mori.

Na de dood van een ambachtsman, vechten drie zusjes om de erfenis. Een tragie-komedie, geïnspireerd op King Lear, met als sterkste kanten een genuanceerde visie op het generatieconflict.

Utsukushisa to Kanashimi to

1966 | Romantiek, Drama

Japan 1966. Romantiek van Masahiro Shinoda. Met o.a. Mariko Kaga, Sô Yamamura, Kaoru Yachigusa, Kei Yamamoto en Misako Watanabe.

Een meisje wordt verliefd op twee oudere personen: een zeer bekende, gehuwde schrijver en een vrouw die vroeger zijn minnares was. Enigszins obsceen psychologisch-liefdesmelodrama, maar interessanter dan wat er gewoonlijk op dit gebied door de Japanse film wordt wordt voortgebracht.

Etsuraku

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Nagisa Ôshima. Met o.a. Katsuo Nakamura, Mariko Kaga, Yumiko Nogawa en Masako Yagi.

Een gedesillusioneerde jongen wordt zwaar gechanteerd door een uit de gevangenis ontslagen man. Een draak van een film die niet om aan te zien is, geschreven en gerealiseerd door de overgewaardeerde Oshima.

Kawaita Hana

1965 | Thriller, Misdaad

Japan 1965. Thriller van Masahiro Shinoda. Met o.a. Ryo Ikebe, Mariko Kaga, Takashi Fujiki en Chisako Hara.

Een gangster verlaat de gevangenis en vindt de misdadigersbende waartoe hij behoorde, geheel veranderd terug; zij houden zich bezig met de opiumhandel. De zoveelste bewerking van een verhaal dat onafscheidelijk verbonden is met de Japanse politiefilm. Slechts van belang voor genre slaven die de volledigheid niet kunnen ontberen.

Shito no Densetsu

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Keisuke Kinoshita. Met o.a. Shima Iwashita, Bunta Sugawara, Mariko Kaga en Kinuyo Tanaka.

Het afgelegen dorpje Hokkaido na WO II: een man die is afgewezen door een vrouw, stookt de dorpelingen op tegen de familie van die vrouw. Een lofwaardige en goed gespeelde film die erin is geslaagd de ruige en onbeschaafde sfeer te scheppen die hij nodig heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mariko Kaga op televisie komt.

Reageer