James Gordon Russell

Acteur

James Gordon Russell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Western Wallop

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Clifford Smith. Met o.a. Jack Hoxie, Margaret Landis, James Gordon Russell, Charles Brinley en Duke Lee.

Hoxie heeft onschuldig in de gevangenis gezeten en is nu vrij op erewoord. Hij wil zich daarom buiten moeilijkheden houden. Russell komt daarachter en maakt van die wetenschap misbruik tot hij Landis ontvoert; dan komt Hoxie toch in actie. Wyndham Gittens baseerde zijn scenario op On Parole van Adolph Bannauer. Harry Neumann was de cameraman.

The No-Gun Man

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Harry Garson. Met o.a. Maurice B. 'Lefty' Flynn, William Jack Quinn, Gloria Grey, Raymond Turner en Bob Reeves.

In deze western is Quinn de leider van een bende outlaws, die banken overvalt enz. Daarnaast wil de man Grey dwingen op zijn avances in te gaan. Lefty, de held, arriveert in de stad en valt onmiddellijk op Grey; daarmee heeft de outlaw een geduchte tegenstander gekregen. Dorothy Arzner en Paul Gangelin waren de scenaristen; Louis Physioc was de cameraman.

Kindled Courage

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van William Worthington. Met o.a. Hoot Gibson, Beatrice Burnham, Harold Goodwin, Harry Tenbrook en James Gordon Russell.

Hoot wordt gezien als een lafaard en door omstandigheden wordt hij hulpsheriff. In die functie wordt hij op een outlaw afgestuurd. Dan weet Hoot zijn angst definitief te overwinnen. Aardig, maar eenvoudig. Raymond Schrock bewerkte het verhaal van Leete Renick Brown. Virgil Miller stond achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Gordon Russell op televisie komt.

Reageer