Frank Vitale

Regisseur, Acteur

Frank Vitale is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Outdoorsters

1976 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1976. Komedie van Charles Kaufman. Met o.a. David Orange, Barbara Marineau, David Strathairn, Tina Maria Steiano en Nicky Beim.

Bouwvakker Orange krijgt het op een dag op de heupen van het leven in de grootstad. Hij besluit met vrouw (Marineau) en kinderen (Steiano en Beim) terug de wildernis in te trekken en een nieuw leven te beginnen. De rest van de familie is er niet al te happig op, maar niets kan hem van gedachten doen veranderen. Ze maken kennis met Indiaan Strathairn die hen de geheimen van het leven in de wildernis leert kennen. Totaal geflipte film die bedoeld is als parodie op ADVENTURES OF THE WILDERNISS FAMILY. Er zit haast geen samenhang in de hele film die van de hak op de tak springt, regelmatig onderbroken wordt door de meest krankzinnige 'publiciteitsspots' en waarin de personages zich op de meest onvoorspelbare manier gedragen. Een typisch Troma-product dat opvalt door zijn verdoorgedreven wansmaak. Het scenario van Kaufman en Straw Weisman speelt zich af in Shang-Hi, 1913, maar de film is toch in het Amerika van de jaren 1970 gesitueerd. Filmdebuut van Strathairn. G. Gordon Liddy en Morey Amsterdam spelen niet-gecrediteerd mee. Mike Spera stond achter de camera. Na een haast onopgemerkte release heruitgebracht in 1983 als WHEN NATURE CALLS. Voor de liefhebbers.

East End Hustle

1976 | Actiefilm

Canada 1976. Actiefilm van Frank Vitale. Met o.a. Andrée Pelletier, Anne-Marie Provenchek, Miguel Fernandez, Allan Bozo Moyle en Frank Vitale.

Low-budget actiefilm met Pelletier als een prostituée die schoon genoeg heeft van haar brutale pooier. Met een aantal meisjes verhuist ze naar een ander deel van de stad. De man weet hen echter te vinden en vermoordt de beste vriendin van Pelletier die op haar beurt wraak zweert. Zeer povertjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Vitale op televisie komt.

Reageer