Rasmus A. Sivertsen

Regisseur

Rasmus A. Sivertsen is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Solan & Ludwig gaan naar de maan

2019 | Familiefilm, Animatie

Noorwegen 2019. Familiefilm van Rasmus A. Sivertsen.

Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland.

De dieren uit het Hakkebakkebos

2017 | Animatie, Familiefilm

Noorwegen 2017. Animatie van Rasmus A. Sivertsen.

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace

2015 | Animatie, Familiefilm

Noorwegen 2015. Animatie van Rasmus A. Sivertsen. Met o.a. Mitchell van den Dungen-Bille, Dennis Willekens en Rutger le Poole.

Ekster Solan en egel Ludwig zijn goede vrienden, dat zagen we al in hun eerdere avontuur rond een sneeuwmachine. In deze stopmotion animatie uit de Noorse studio Qvisten doen de twee mee aan een traditionele kaasrace tussen twee dorpen, dwars door besneeuwde Noorse bossen. Maar Ludwig weet niet wat er voor Solan op het spel staat. Vrolijke film voor jonge kijkers rond de in eigen land zeer populaire figuurtjes, heeft grappige momenten en een warm hart. Op het festival van Berlijn genomineerd voor de Kristallen Beer.

Solan en Ludwig en de sneeuwmachine

2013 | Animatie, Familiefilm

Noorwegen 2013. Animatie van Rasmus A. Sivertsen.

Een sneeuwkanon met een knop voor 'Nieuwe IJstijd', wat kan daar nou misgaan? Heel wat, want het dorp van eend Solan en egel Ludwig raakt totaal bedolven onder meters sneeuw. Ze wilden allemaal een witte kerst, maar de lokale krantenbaas zette het kanon veel te hard en nu is het aan het aaibare Noorse titelduo om hun wereldje te redden. Het betekende lange rijen voor de bioscoop in thuisland Noorwegen, voor deze alleraardigste stopmotion poppenfilm. Goeddeels gemaakt met de computer, zonder al te veel verlies van de aloude poppencharme.

Pelle en de dierenrovers

2013 | Animatie

Noorwegen 2013. Animatie van Rasmus A. Sivertsen.

Animatie voor de kleintjes van Rasmus A. Sivertsen. Met nieuwe avonturen van politieauto Ploddy.

Pelle en de waterdieven (NL)

2009 | Familiefilm, Animatie, Komedie

Noorwegen 2009. Familiefilm van Rasmus A. Sivertsen.

Animatiefilm voor kinderen over de avonturen van de politie auto Pelle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rasmus A. Sivertsen op televisie komt.

Reageer