Kim Valentine

Acteur

Kim Valentine is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Harley

1991 | Familiefilm

Verenigde Staten 1991. Familiefilm van Fred Holmes. Met o.a. Lou Diamond Phillips, Eli Cummins, Jan Dewitt, Kim Valentine en Chad Sheets.

Lou Diamond Phillips (van LA BAMBA) in een onopwindende prent die zo uit de koker van de bekeerde en bejaarde Cliff Richard had kunnen komen, over de onhandelbare jongeling Harley met een sterke voorliefde voor snelle motorfietsen. De jonge delinquent Phillips wordt weer eens gepakt en bij wijze van alternatieve straf wordt hij naar een boerderij in Texas gezonden, waar het hard werken geblazen is. Daarop volgt de ultieme loutering. Een film die bol staat van valse sentimenten. Het scenario is een onderonsje van Frank en Sandy Kuntz, en Darryl en Kynn Kuntz, die ook nog coproduceerden, terwijl regisseur Holmes optrad als producent. Deze laatste verdiende het geld voor deze boodschap o.a. met de producties van CHARIOTS OF FIRE en TENDER MERCIES. Hij meent nu dat hij kan regisseren.

Grandmother's House

1988 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1988. Horror van Peter Rader. Met o.a. Eric Foster, Kim Valentine, Brinke Stevens, Ida Lee en Len Lesser.

Broer en zus komen na het overlijden van hun vader op de boerderij van hun grootouders terecht waar zij meteen geconfronteerd worden met vreemde dingen: nachtmerries, obsessies en een opa die een vrouw in de kelder terroriseert. Schoolvoorbeeld van suggestieve en efficiënte angstsfeerschepping zonder grove 'gore' en speciale effecten. De echte horror blijft wat buiten beeld of in de fantasiewereld van de kijker. Goed gefilmd. Producent Nico Mastorakis is even in beeld als zweminstructeur. Scenario van de regisseur. Ook bekend als GRANDMA'S HOUSE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kim Valentine op televisie komt.

Reageer