Janet Wood is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Richie Rich's Christmas Wish

1998 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1998. Komedie van John Murlowski. Met o.a. David Gallagher, Martin Mull, Lesley Ann Warren, Eugene Levy en Keene Curtis.

Het is bijna kerst, maar de rijke Richie Rich is niet in een feestelijke stemming. Hij heeft het druk met de verdeling van cadeaus voor weeskinderen. Als hij zich op een onbewaakt moment laat ontvallen liever arm te zijn, verwezenlijkt een wensmachine zijn opmerking. Het is wel jammer voor hem dat het apparaat tegelijkertijd Richie's aartsvijand, Reggie, tot rijkste en machtigste jongen ter wereld maakt

Up!

1976 | Erotiek

Verenigde Staten 1976. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Robert McLane, Edward Schaff, Mary Gavin, Elaine Collins en Su Ling.

Na het succes van SUPER VIXENS (1975) waagde Meyer zich met succes aan deze komische misdaadfilm met angstaanjagende wouden, een Adolf Hitler-kloon en een assortiment grootboezemige dames. De Russ Meyer-Touch doet het weer! Homofiele nazi's en andere mannelijke personages uitgerust met salami-achtige penissen, zijn relatief nieuw in Meyer's wellustig coïtusland. Seks en geweld worden in de dreigend-komische traditie gemengd. Het lekkerste kijkstuk is de nieuwe Meyerontdekking De La Croix, als een buitenmaatse meid op de jogging-toer. Een echte camp-film! Ook bekend als OVER, UNDER AND UP.

Slumber Party '57

1976 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Komedie van William A. Levey en William Levey. Met o.a. Janet Wood, Debra Winger, Rainbeaux Smith, Noelle North en Bridget Holloman.

Zes jonge meisjes brengen samen het weekend door en doden de tijd door, ieder om beurt te vertellen over hun eerste liefdeservaring. Als het zesde meisje bekent nog maagd te zijn en meteen laat weten dat de hele base-ball ploeg van het college in de kelder zit te wachten om daar wat aan te doen, bekennen de andere vijf ook nog maagd te zijn, zodat de jongens een drukke avond te wachten staat. Een pretentieloze film vol vlot gemaakte onzin met Winger in één van haar eerste rollen.

The Folks at the Red Wolf Inn

1972 | Thriller, Komedie, Horror

Verenigde Staten 1972. Thriller van Bud Townsend. Met o.a. Linda Gillin, Arthur Space, John Nielson, Mary Jackson en Michael Macready.

Een jonge vrouw wint een gratis vakantie in een gezellig hotel, waar het menu blijkt te bestaan uit mensenvlees. Een goed geregisseerde film met sterke acteerprestaties en aangename zwarte humor. Ook bekend als TERROR AT RED WOLF INN, TERROR HOUSE, TERROR ON THE MENU en RED WOLF INN.