Alfredo Leal

Acteur

Alfredo Leal is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Narco terror

1986 | Misdaad

Mexico 1986. Misdaad van Ruben Galindo. Met o.a. Eduardo Yáñez, Alfredo Leal en Juan Gallardo.

Op de dag van zijn huwelijk ontdekt een jonge man dat zijn vader betrokken is bij mafiazaken. De vader wil uit de organisatie stappen, maar wordt achtervolgd door een stel gangsters. Weinig noemenswaardigs in deze film, afgezien van het feit dat er veel actie in zit.

Tiempo de morir

1965 | Actiefilm, Western

Mexico 1965. Actiefilm van Arturo Ripstein. Met o.a. Marga López, Jorge Martínez de Hoyos, Enrique Rocha, Alfredo Leal en Bianca Sanchez.

Nadat hij een straf van achttien jaar heeft uitgezeten, keert een man naar huis terug, van plan om rustig oud te worden, maar de zoons van de bandiet die hij gedood heeft, hebben gezworen de dood van hun vader te wreken. Prachtig script van Gabriel García Márquez en Carlos Fuentes. De regisseur is erin geslaagd de complexe karakters goed neer te zetten. Een uitstekende western, de debuutfilm van de toen 21-jarige Ripstein. In 1985 nog eens verfilmd door Jorge Ali Triana.

Río Hondo

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Rogelio A. González. Met o.a. Carlos Cortez, Elsa Cárdenas, Alfonso Mejía en Alfredo Leal.

Een voormalige revolverheld moet het opnemen tegen een vroegere kameraad uit het leger. Deze is namelijk van plan het dorp Río Hondo aan te vallen. Deze film was de eerste van een nieuw genre in de Mexicaanse film, waarin men probeert de typische 'cool' van de Amerikaanse westerns te imiteren. Het resultaat is een slechte en trage film.

La muerte es puntual

1965 | Misdaad

Mexico 1965. Misdaad van Sergio Véjar. Met o.a. Maricruz Olivier, Alfredo Leal, Gloria Marín en Evita Muñóz.

Een bende drugsdealers doet ook aan afpersing. Deze film lijkt sterk beïnvloed door de Franse film noir

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfredo Leal op televisie komt.

Reageer