Zdenek John

Componist

Zdenek John is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Die Geschichte von der Gänzeprinzessin und ihrem treuen Pferd Falada

1989 | Familiefilm, Fantasy

DDDE 1989. Familiefilm van Karl Petzold. Met o.a. Dana Morávková, Michaela Kuklová, Eberhard Mellies, Regina Beyer en Peter Zimmermann.

Lang geleden woonden er twee meisjes in een groot kasteel: prinses Aurinia (Mor[KA1]avkov[KA1]a) en haar vriendinnetje Liesa (Kuklov[KA1]a). Aurinia werd als bruid beloofd aan Prins Ivo (Höchst), die zij nog nooit gezien heeft. De twee meisjes gaan op reis om de prins te ontmoeten. De sluwe Liesa haalt onderweg de prinses over om van kleding te wisselen. De niets vermoedende prins maakt Liesa het hof, terwijl de prinses de ganzen moet hoeden. Zal de prins tijdig het bedrog ontdekken? Een verrassingsloos sprookje, neutraal van smaak, zoals die destijds werden ingeblikt in de staatsfilmfabrieken van de DDR. Scenario van regisseur Petzold en camerawerk van Hans Heinrich.

Pohlad Kocce usi

1985 | Familiefilm, Komedie

Servië en Montenegro 1985. Familiefilm van Josef Pinkava. Met o.a. Zuzana Krupicová, Marketa Zmozkova, Jana Pálenicková, Zdenek Rehor en Jirí Kvasnická.

Onderhoudende, ietwat onwerkelijke, maar aanstekelijke film over veertig koormeisjes, die in de grote vakantie als hun ouders op reis zijn door een abuis één maand te vroeg arriveren in het dorpje waar ze aan een zangconcours gaan deelnemen. De meisjes zijn onverzettelijk en weten van wanten! Amusement afgewisseld met muziek. Scenario van Hana Pinkaková en camerawerk van Viktor Ruzicka.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Zdenek John op televisie komt.

Reageer