Carlo Colnaghi

Acteur

Carlo Colnaghi is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Veleno

1993 | Komedie

Italië 1993. Komedie van Bruno Bigoni. Met o.a. Carlo Colnaghi, Ida Marinelli, Elio De Capitani, Marina Confalone en Valeria D'Onofrio.

De broers Strano, Tonino (Colnaghi) en Bruno (De Capitani) ruziën op de begrafenis van hun vader. De een beschuldigt de ander van het gebruik van goedkoop hout voor de doodskist. Een enorm huis wordt het strijdtoneel. De broers trekken met hun gezinnen elk in een afzonderlijke vleugel. De hele familie wordt bij het escalerende conflict betrokken. Dan verdwijnt Bruno op een dag en wordt Tonino opgesloten op beschuldiging van moord. De cast presteert bewonderenswaardig maar debuterend regisseur Bigoni weet er niet echt gebruik van te maken. De tweede helft van het verhaal en de subplots werken in het nadeel van de film als geheel. Ook bekend als POISON.

Manila paloma blanca

1993 | Drama

Italië 1993. Drama van Daniele Segre. Met o.a. Carlo Colnaghi, Alessandra Comerio, Laura Panti, Lou Castel en Barbara Valmorin.

Carlo Carbone (Colnaghi) is een acteur van veertig jaar, die herhaaldelijk in een psychiatrisch ziekenhuis heeft gezeten maar daar ook weer uit wist te komen. Zijn leven speelt zich af in openbare eetgelegenheden en slaapzalen, en in zijn eigen wereldje dat steeds verder van de realiteit afstaat. Wanneer hij een jonge, onafhankelijke vrouw leert kennen, die interesse in hem toont en er ook een vroegere collega uit zijn toneeltijd opduikt, raakt hij verloren in de bedrieglijke schijn van een normaal leven, en staat weerloos in al zijn kwetsbaarheid. Een tamelijk deprimerende film, maar goede prestaties van de rolbezetting.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlo Colnaghi op televisie komt.

Reageer