Velko Kunev

Acteur

Velko Kunev is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Isloshenieto

1988 | Komedie

Bulgarije 1988. Komedie van Milen Nikolov. Met o.a. Georgi Kaloyanchev, Georgi Roussev, Georgi Novakov, Irene Krivoshieva en Velko Kunev.

Sociale satire. De oudere arbeider Miho ontdekt welke mensen verantwoordelijk zijn voor een tragisch ongeluk in een textielfabriek, maar zijn verslag resulteert slechts in een bureaucratische oorlog. Zodra de storm geluwd is keert de publieke opinie zich tegen Miho. Regisseur Nikolov slaagt er alleen in om de komische kant van de alomtegenwoordige corruptie te laten zien.

Tazi houbava zryala vuzrast

1985 | Drama

Bulgarije 1985. Drama van Hacho Boyadjiev. Met o.a. Kosta Tsonev, Vanya Tsvetkova, Nevena Kokanova, Katya Paskaleva en Dossyo Dossev.

Een zeer gerespecteerde toneelcriticus bezoekt zijn geboortestad en ontdekt daar dat zijn respect wordt getart wanneer een jonge acteur voor zijn autoriteit in het stof kruipt. Voor de criticus is dit incident nog pijnlijker omdat het hem herinnert aan zijn eigen jeugd. Een moralistisch verhaal met goed spel van Kosta Tzonev. USA-titel: THIS FINE AGE OF MATURITY.

Manevri na petia etazh

1985 |

Bulgarije 1985. Peter Vassilev-Milevin. Met o.a. Stefan Danailov, Velko Kunev, Anton Radichev, Maria Stefanova en Ventisislav Vulchev.

Deze komedie over morele handelwijzen en ethische relaties vertelt het verhaal van drie vrienden, die op een bureau werken en geruchten hebben gehoord dat er een promotie op komst is. Ieder van hen jaagt de statusverhoging na, waardoor hun vriendschap afbrokkelt en vernietigd wordt. USA-titel: MANOEUVERS OF THE FIFTH FLOOR.

Let's Love Each Other Out of Spite

1985 | Komedie

Bulgarije 1985. Komedie van Nikolai Volev. Met o.a. Velko Kunev, Maria Statoulova, Ivan Velkov, Leda Tasseva en Mariela Popova.

Het verhaal gaat over een vader en een zoon die elkaar uit nijd liefhebben. Ze zitten in een moeilijke periode van hun leven. De vader nadert de middelbare leeftijd, terwijl de zoon net de adolescentie bereikt. Een goed gespeelde, herkenbare film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Velko Kunev op televisie komt.

Reageer