James Davies

Acteur

James Davies is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Wildest Dreams

1990 | Fantasy, Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1990. Fantasy van Chuck Vincent. Met o.a. James Davies, Heidi Paine, Ruth Collins, Jeanne Marie en Murray Pilch.

Een puber met liefdesverdriet geeft een djinn de opdracht om hem de perfekte minnares voor het leven te bezorgen. Algauw wordt hij achterna gezeten door een aantal behekste jongedames. Het thema monogamie is nieuw voor het genre, maar de smakeloze grappen en het slechte spel niet. Deborah Blaisdell is het pseudoniem van Tracey Adams. Opgenomen in 1987 met de titel BIKINI GENIE.

Young Nurses in Love

1989 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1989. Erotiek van Chuck Vincent. Met o.a. Jeanne Marie, Alan Fisler, Jane Hamilton, Jamie Gillis en Harv Siegel.

In een Amerikaanse kliniek bevindt zich een spermabank met het zaad van genieƫn. De geheime dienst van de Sovjetunie wil deze in handen krijgen om mettertijd de Amerikanen de baas te kunnen. Een geheime agente weet de kliniek binnen te dringen. Tot zo ver, zo goed. Het ziekenhuis is echter een ongewoon ziekenhuis: leeggelopen patiƫnten krijgen er een geilheidsbehandeling. Zoals het zo vaak gaat, wordt algauw het plot vergeten en krijgt de kijker alleen nog maar gehop en gehijg voorgeschoteld. Een maaltijd, die binnen de kortste keren verveelt. Bovendien is de verhaallijn zwaar verouderd. Toch stond regisseur Vincent binnen zijn genre bekend als vakbekwaam. Wellicht zou hij ook eens zo'n kliniek moeten opzoeken om inspiratie op te doen. Een zekere Craig Horrall schreef het scenario en Larry Revene zorgde voor de plaatjes, aldus de credits.

Fright House

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Len Anthony. Met o.a. Al Lewis, Paul Borgese, Jennifer Delora, Kit Jones en James Davies.

Onder deze titel zijn twee films op video gezet die elk teruggebracht zijn naar een speelduur van 60 minuten. De eerste is FRIGHT HOUSE met Lewis (bekend als restauranthouder uit de tv- serie 'The Munsters') als hoofd van de politie die samen met zijn ondergeschikte Borgese een aantal mysterieuze zelfmoorden in een huis op de unversiteitscampus onderzoekt. Hypnose, aanvaardbare seks en bloed, al is het jammer dat het hoogtepunt van de film duidelijk geleden heeft onder de ingrepen op de snijtafel. De tweede is ABADON, die in 1988 werd uitgebracht onder de titel VAMPIRES. Het is een onbegrijpelijke film met een hinderlijke commentaarstem over een occulte wraakneming; in de hoofdrol wijlen Duane Jones en verder Jackie James, Robin Michaels, Orly Benyair en Kit Jones. Deze laatste speelt in beide films en Anthony was de regisseur-producent van beiden.

Underground

1988 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Thriller van James McCalmont. Met o.a. Doc Dougherty, B.J. Geordan, Lennie Loftin, James Davies en Charles J. Roby.

Een harde smeris volgt het spoor van moorddadige zwervers die zich in de New Yorkse metro ophouden. Trage en brute film, waarin de goeden bijna even onsympathiek zijn als de slechten. Ook bekend als UNDERGROUND TERROR.

Frontier Uprising

1961 | Western

Verenigde Staten 1961. Western van Edward L. Cahn en Edward Cahn. Met o.a. James Davis, Nancy Hadley, Ken Mayer, Nestor Paiva en James Davies.

Een verkenner brengt in de jaren veertig van de vorige eeuw een groep pioniers naar de westkust en komt tot de ontdekking dat Mexico en Amerika in oorlog zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Davies op televisie komt.

Reageer