Christian Kane

1972 Acteur

Christian Kane (1972) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

50 to 1

2014 | Drama

Verenigde Staten 2014. Drama van Jim Wilson. Met o.a. Skeet Ulrich, Christian Kane, William DeVane, Madelyn Deutch en Todd Lowe.

De kans was uitermate klein dat onbeduidend racepaard Mine That Bird in 2009 de Kentucky Derby zou winnen. Zo klein dat gokken op de eerste plek maar liefst 50 maal de inzet zou opleveren. Vandaar de titel 50 to 1. De uitslag laat zich raden in dit op feiten gebaseerde underdog-drama. Maar de opgewekte rit richting het glorieuze einde is best aardig. Vooral dankzij een olijke Skeet Ulrich als de gangmaker van een bonte verzameling cowboys in New Mexico. Behaaglijk ouderwets en voorspelbaar.

Just Married

2003 | Romantische komedie

Verenigde Staten/Duitsland 2003. Romantische komedie van Shawn Levy. Met o.a. Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, David Moscow en Monet Mazur.

Romantische komedie vertelt in flashbacks over de desastreuze huwelijksreis van het koppel Ashton Kutcher en Brittany Murphy. In Frankrijk krijgen de Amerikanen problemen met de piepkleine auto's en het van thuis verschillende voltage van de stopcontacten; in Italië met een vieze hotelkamer. Heel voorspelbaar, net als hun liefdesperikelen. Zelden was een huwelijk zo duidelijk gedoemd, maar ook het laatste cliché, het happy end, wordt niet omzeild.

Life or Something Like It

2002 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2002. Romantische komedie van Stephen Herek. Met o.a. Angelina Jolie, Edward Burns, Tony Shalhoub, Stockard Channing en Christian Kane.

Sterren Jolie (Lara Croft) en Burns (The Brothers McMullen) zitten niet comfortabel in hun rollen voor Life or Something Like It. Jolie vertolkt de grote innerlijke verandering die haar personage gedurende de film ondergaat te onduidelijk. Burns is beter in het bedenken van dialogen dan in het uitspreken ervan - en helaas heeft hij het script van Life or Something Like It niet geschreven. Jolie's Lanie is een tv-reporter die halsstarrig oppervlakkig blijft totdat een zwerver (Shalhoub) haar voorspelt dat ze gauw zal sterven. Burns speelt afstandelijke cameraman Pete die eerder een affaire met haar had en nu grapjes maakt over haar angst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Kane op televisie komt.

Reageer