John Bishop

Acteur, Scenarist

John Bishop is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Circle of Eight

2009 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 2009. Horror van Stephen Cragg. Met o.a. Austin Highsmith, John Bishop, Ryan Doom en Kirk Bovill.

Jessica gaat op een zolder wonen op de achtste verdieping van een appartementencomplex, genaamd 'The Dante', in Los Angeles. Wanneer ze getuige is van een aantal gruwelijke sterfgevallen, vormt ze een team met haar buurman Evan. Ze proberen samen de moorden op te lossen en Jessica probeert het verband te leggen tussen haarzelf en het appartementencomplex.

Drop Zone

1994 | Actiefilm, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van John Badham. Met o.a. Wesley Snipes, Gary Busey, Yancy Butler, Michael Jeter en Malcolm-Jamal Warner.

Bloedstollende luchtvaartcapriolen in Drop Zone. Het kapen van een Boeing 747 bijvoorbeeld verloopt akelig slordig. Onbekommerd schiet de dienstdoende bendeleider Ty Moncrief (Busey) om zich heen, van plan als hij is om het toestel per parachute te verlaten. Als de romp het begeeft en de luchtdruk wegvalt, zijn Moncrief en de zijnen zo weg. Wat er met de rest van de passagiers gebeurt, is hun zorg niet. Wesley Snipes is voortreffelijk als de snelle en gewetensvolle FBI-agent. De regie is in handen van John Badham, die al in de jaren '80 het luchtruim koos met de actiefilm Blue Thunder, waarin een supermoderne helikopter een belangrijke rol speelt.

The Package

1989 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Thriller van Andrew Davis. Met o.a. Gene Hackman, Joanna Cassidy, Tommy Lee Jones, Pam Grier en John Heard.

Acteur Gene Hackman is ijzersterk als de leider van een militaire eenheid die Amerikaans-Russische vredesbesprekingen moet beveiligen. Vroeg in de film verliest Hackman alle controle en de rest van het denderende plot gaat aan de haal met een panische Hackman die een aaneenschakeling van intercontinentale samenzweringen en moordcomplotten probeert te ontrafelen. Het prettige van The Package is dat de makers regelmatig een tipje van de snode sluier richting kijker oplichten, zodat je Hackman steeds iets voorblijft. Tegelijkertijd gaat het om zoveel materiaal dat het blijft suizen tot en met de bloedstollende climax.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Bishop op televisie komt.

Reageer