Gerson Da Cunha: cast.
Er zijn 2 films gevonden.

Cotton Mary

1999 | Drama, Historische film

Verenigde Staten​/​​Verenigd Koninkrijk 1999. Drama van Ismail Merchant. Met o.a. Greta Scacchi, Madhur Jaffrey, James Wilby, Sarah Badel en Riju Bajaj.

India, vlak na de onafhankelijkheid van Engeland. Lily (Greta Scacchi), de vrouw van een Britse correspondent, moet noodgedwongen de Indiase verpleegster Cotton Mary (Madhur Jaffrey) in vertrouwen nemen nadat de verpleegster de zorg voor Lily's baby heeft gemonopoliseerd. De geforceerde situatie dwingt beide vrouwen om hun door afkomst gedomineerde identiteit onder de loep te nemen. Mary dringt zich steeds meer op in het huishouden van de Engelse. Deze staat apathisch toe dat Mary zich met de dagelijkse gang van zaken bezighoudt. Die trekt steeds meer macht naar zich toe en droomt ondertussen van het baren van blanke baby's.

The Maharaja's Daughter

1994 | Drama, Avonturenfilm

Italië​/​​India​/​​Verenigde Staten 1994. Drama van Burt Brinckerhoff en Sergio Martino. Met o.a. Bruce Boxleitner, Hunter Tylo, Kabir Bedi, Gerson Da Cunha en David Brandon.

De Italiaanse producenten die twintig jaar eerder al beroep deden op Boxleitner voor de succesrijke tv-serie HOW THE WEST WAS WON hebben hem gestrikt voor deze avontuurlijke soap, geschreven door het Italiaanse trio Luciano Donati, Luigi Montefiori en Marco Tocchi. Hij is een jonge (nou, ja) Canadese politie- inspecteur en zijn liefje is het titelpersonage, gespeeld door de Amerikaanse soapserie-diva Tylo. Zij is een vrouwelijke chirurg en de dochter van een zeer rijke Indiase maharadja (Da Cunha). Een andere maharadja (Bedi, ook al een veteraan van soapseries, eerder een tieneridool dankzij de Italiaanse serie SANDOKAN) laat zijn lodderoog vallen op de mooie dochter. Dan zitten we midden in de soap-opera. De mooie loot wil bij haar smeris in Canada blijven, maar zij wordt ontvoerd door de rechterhand (Brandon) van de verliefde maharadja. De politieman haast zich uiteraard naar India, samen met een vriend (Young) om zijn geliefde terug te vinden en uit de handen van de vorst te redden. Dat gebeurt natuurlijk, maar niet zonder de obligate obstakels en de nodige pech die herinneringen oproepen aan dergelijke maharadja-films uit de jaren 1930-1950. De locaties mogen er zijn, de kostuums ook, pogingen werden ondernomen om het ongeloofwaardige verteerbaar te maken met vleugjes humor, maar hierin wordt steevast gefaald. Wordt meestal in drie delen uitgezonden, maar soms ook bekort met anderhalf uur.