Liao Fan

1974 Acteur

Liao Fan (1974) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ash is Purest White

2018 | Drama, Romantiek

China/Frankrijk/Japan 2018. Drama van Jia Zhangke. Met o.a. Zhao Tao, Liao Fan, Feng Xiaogang, Zheng Xu en Diao Yi'nan.

Black Coal, Thin Ice

2014 | Thriller, Drama

China 2014. Thriller van Diao Yi'nan. Met o.a. Liao Fan, Gwei Lun Mei en Wang Xuebing.

In het noorden van China worden de afgehakte lichaamsdelen van een man gevonden. De norse, onverschillige rechercheur Zhang gaat op onderzoek uit, maar raakt daarbij zelf ernstig gewond. Als vijf jaar later de moordenaar opnieuw toeslaat wordt zijn hulp toch weer ingeroepen. Eigenzinnige mix van ouderwetse noir en sociaal realisme, vol briljante absurdistische scènes die als metafoor voor het moderne China gezien kunnen worden. Op het filmfestival van Berlijn bekroond met de Gouden Beer, waar het onder meer Richard Linklaters Boyhood versloeg.

Chinese Zodiac

2012 | Actiefilm

Hongkong SAR van China/China 2012. Actiefilm van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, Kwon Sang-Woo, Liao Fan en Zhang Lanxin.

Avonturier en meesterdief Asian Hawk krijgt van de steenrijke ondernemer Lawrence de opdracht om een verzameling eeuwenoude bronzen hoofden heroveren, die oorspronkelijk de twaalf symbolen van de Chinese Dierenriem voorstelden. Met de hulp van wat spitstechnologie, een Chinese student en een Parijse schone, begint hij aan zijn winstgevende wereldreis. Maar gaandeweg begint Hawk schuldgevoelens te krijgen en dringt het tot hem door dat de schatten eigenlijk in China thuishoren.

Green Hat

2003 | Drama

China 2003. Drama van Fendou Liu. Met o.a. Hai Yitian, Liao Fan, Li Congxi en Li Haibin.

Tragi-komedie. De titel is Chinese 'slang' voor een man die bedrogen wordt door zijn vrouw. Een politie-inspecteur worstelt met impotentie, zijn onliefhebbende ega en diens minnaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Liao Fan op televisie komt.

Reageer