Don Powell

Acteur

Don Powell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Emanuelle Nera

1976 | Erotiek

Italië 1976. Erotiek van Adalberto Albertini. Met o.a. Laura Gemser, Karin Schubert, Angelo Infanti, Isabelle Marchall en Venantino Venantini.

Nog voordat de mooie, zwarte Emanuelle (Gemser) een reeks erotische avonturen beleeft in een naar seks hongerend Nairobi, wordt zij op de heenreis in de trein door het voltallige Amerikaanse hockeyteam verkracht. Dat begint goed. Deze zwarte variant op de succesrijke EMMANUELLE-serie (met Sylvia Kristel in de hoofdrol) toont in een hoog tempo pittige lesbische en masturbatie-scènes, die er niet om liegen. Volledig gecensureerde versies hebben de duur van een Woody Woodpecker- filmpje. Laura Gemser was destijds een Utrechtse studente, die een verbazingwekkend aantal soortgelijke werkjes op haar naam wist te brengen. Albertini regisseerde als Albert Thomas. Ook bekend als BLACK EMANUELLE.

Flame

1975 | Drama, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1975. Drama van Richard Loncraine. Met o.a. Don Powell, Tom Conti, Alan Lake, Johnny Shannon en Kenneth Colley.

Muziekfilm rond de leden van de Britse rockgroep Slade.

Il Pavone nero

1974 | Avonturenfilm, Erotiek

Italië 1974. Avonturenfilm van Osvaldo Civirani. Met o.a. Karin Shubert, Luigi Angelillo, Chris Avram, Don Powell en Lorenzo Piani.

Een armoedige B-film waarin een echtpaar bij een vakantie in de Dominicaanse Republiek tijdens een dorpsfeest door de lokale tovenaar wordt vervloekt, zodat de vrouw prompt last krijgt van allerlei erotische fantasieën. Die worden dan onscherp en in tegenlicht gefilmd, wat een stekende hoofdpijn tot gevolg heeft. De man probeert tussenbeide te komen, maar wordt door de stamleden in bedwang gehouden. Gelukkig komt de politie net op tijd om een einde aan deze stikvervelende, slecht gemaakte film te maken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Don Powell op televisie komt.

Reageer