John Blizek

Regisseur, Editor

John Blizek is regisseur en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Susie Q

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van John Blizek. Met o.a. Shelley Long, Amy Jo Johnson en Justin Whalin.

Susie Quinn verongelukte als tiener in de jaren vijftig en komt veertig jaar later terug om haar ouders te helpen uit een financiƫle strop te komen en de vaderloze tiener Zach te ondersteunen

Your Mother Wears Combat Boots

1991 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1991. Komedie van Anson Williams. Met o.a. Barbara Eden, Hector Elizondo, Meagan Fay, Maria O'Brien en Conchata Ferrell.

Tegen de zin van zijn moeder, Eden, laat de achttien-jarige Kaufman zich bij het leger inlijven. Om haar zoon op andere gedachten te brengen, heeft mama geen beter idee dan uniform en papieren van een andere vrouwelijke recruut te stelen en haar plaats in de eenheid over te nemen. Ze komt al direct in conflict met sergeant Elizondo. Zwakke, ouderwetse en doorzichtige soldatenklucht, geschreven door Susan Hunter en Bill Novodor. Als toestanden, zoals hier afgeschilderd mogelijk zijn in het Amerikaanse leger, is dit dringend aan reorganisatie toe. De prestaties van de toch wel talentvolle spelers bewijzen dat ook zij niet echt geloofden in het project. Zuiver tijdverlies. Camerawerk van Harry Mathias.

Susie Q

1989 | Komedie

Verenigde Staten 1989. Komedie van John Blizek. Met o.a. Garwin Sanford, Andrea Libman, Shelley Long, Amy Jo Johnson en Justin Whalin.

De zestienjarige Zach verhuist samen met zijn moeder en zusje naar een oude, statige villa. Vrij snel merkt hij dat het in de villa spookt. Zach komt erachter dat het de geest is van de in 1955 overleden Susie Quincy. Samen met Susie probeert Zach de verkoop van de grond rond het oude huis te voorkomen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Blizek op televisie komt.

Reageer