Rolf Labbart

Acteur

Rolf Labbart is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rölli - Hirmuisia Kertomuksia

1991 | Animatie, Fantasy, Horror, Familiefilm

Finland 1991. Animatie van Olli Soinio. Met o.a. Sari Mällinen, Jussi Lampi, Allu Tuppurainen, Rolf Labbart en Risto Kaskilahti.

Rölli is een aardige trol zonder nare streken al doet hij wel zijn best een echte plaaggeest te zijn. Samen met de mooie fee Grote Rölli en de bewoners van het Rölli-bos verzet hij zich tegen de Zwartgemantelde Rommel, die onder leiding van de lelijke Grote Rommel, het bos willen veroveren. Alle inwoners van het Rölli-bos krijgen het zwaar te verduren, wanneer de druk van de Vodden toeneemt. Ook de wijsheid van de Oude Grijsbaard-boom wordt op de proef gesteld. Merkwaardig fantasy-filmpje met hekserij en vreemde wezens die bij dit genre horen. Kinderen die van dit soort sprookjes houden, zullen er geboeid naar kijken, maar hun ouders zullen het rommelig en lelijk vinden. Tuppurainen speelt niet alleen een van de hoofdrollen, maar componeerde ook de muziek en schreef samen met regisseur Soinio het scenario.

Taalta Tullaan, Elama!

1980 | Drama

Finland 1980. Drama van Tapio Suominen. Met o.a. Esa Niemela, Tony Holmstrom, Kati Outinen, Pertti Reponen en Rolf Labbart.

Een blik op de kilte en de wreedheid van de welvaartsmaatschappij, zoals jonge mensen uit gebroken gezinnen die ondervinden. Ze bestrijden hun omgeving met vitaliteit en wellust en eisen meer van de wereld der volwassenen. Ook bekend als RIGHT ON, MAN!

Herr Puntila och hans drang

1980 | Drama

Zweden 1980. Drama van Ralf Langbacka. Met o.a. Lasse Poysti, Pekka Saijonmaa, Arja Laiho, Martin Kurten en Elina Salo.

De landeigenaar Puntila vertoont veel overeenkomst met Dr. Jekyll en Mr. Hyde; hij is een aardige man als hij dronken is, maar een tiran als hij nuchter is. De film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Bertolt Brecht, dat in 1955 in Oostenrijk verfilmd werd onder de titel HERR PUNTILA UND SEIN KNECHT MATTI. USA-titel: MATTI/MR. PUNTILA AND HIS SERVANT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rolf Labbart op televisie komt.

Reageer