Andy Milligan

Regisseur

Andy Milligan is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Weirdo

1990 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1990. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Steve Burington, Jessica Strauss, Naomi Sherwood, Lynne Angus en Lynne Caryl.

Een werkje van genre-expert Milligan over de inmiddels volwassen geworden jongeman uit de titel, die niet al te snel van begrip is als gevolg van incest tussen zijn moeder en haar broer. Als hij daar achter komt, doodt hij haar. Deskundig gedaan, al laat de grime van het afgehakte moederhoofd te wensen over en zullen sommige kijkers aanstoot nemen aan het feit dat de vrouw van een geestelijke met een groot kruis wordt neergestoken.

Carnage

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Leslie Den Dooven, Michael Chiodo, John Garritt, Deeann Veeder en Chris Baker.

Matte griezelfilm rond een jong echtpaar dat gaat wonen in een huis waar een paar jaar eerder een bruidegom zijn bruid vermoordde. Hun geesten terroriseren het huis en de ene gast na de andere vindt de dood. De film is van zodanige kwaliteit dat van bioscooproulatie geen sprake is. In 1983 geproduceerd als HELL HOUSE en in 1986 direct op video uitgebracht.

Blood

1974 | Horror

Verenigde Staten 1974. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Allan Berendt, Hope Stransbury, Eve Crosby, Patti Gaul en Pamela Adams.

De zoon van de weerwolf Larry Talbot trouwt met Dracula`s dochter (!) en samen reizen ze vervolgens naar Amerika anno 1899. Mijden.

The Rats Are Coming! The Werewolves Are Here!

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Hope Stansbury, Jacqueline Skarvellis, Noel Collins, Douglas Phair en Berwick Kaler.

Een 19e eeuws Engels meisje fokt een horde mensenetende ratten. Haar broer is een weerwolf en ook de rest van haar familie is niet helemaal normaal. Zeer traag en incompetent. (De ratten-scènes werden pas later toegevoegd om in te haken op het succes van WILLARD)

The Man with Two Heads

1972 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1972. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Dennis de Marne, April Conners, Gay Feld, Jacqueline Lawrence en Jeremy Brooks.

VV.

The Body Beneath

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Gavin Reed, Jackie Skarvellis, Richmond Ross, Berwick Kaler en Emma Jones.

Dit immens zwakke werkje, op 16 mm. opgenomen, handelt over een vampier-familie, die middels een toverdrankje ook overdag kan rondlopen.

Garu the Mad Monk

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Neil Flanagan, Judith Isral, Jacqueline Webb, Julia Willis en Ron Keith.

Een geschifte monnik martelt op een afgelegen eiland gevangenen en wordt daarbij geassisteerd door zijn ma[KA4]itresse (die vampier is) en een gebochelde die Igor heet. Een puinhoop. Ook bekend als GURU THE MAD MONK.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andy Milligan op televisie komt.

Reageer