Virginia Hey

Acteur

Virginia Hey is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bullet Down Under

1993 | Misdaad, Actiefilm

Australië 1993. Misdaad van Met o.a. Christopher Atkins, Mark 'Jacko' Jackson, Richard Carter, Virginia Hey en Alfred Bell.

Amerikaanse cop Bullet (Atkins) uit L.A. begint opnieuw Down Under nadat hij bij een actie in de USA een meisje per ongeluk had doodgeschoten. Zijn vinger om de trekker leggen doet hij liever niet meer, maar de Australische politie, waar hij nu werkt, maakt hem de collega van de bloeddorstige Jack Moran (Jackson) die bij een auto-achtervolging zijn partner aan schietende gangsters verloor. Bullet wordt op die manier in een meedogenloze, onwettige wraakactie meegetrokken. Hij redt op het allerlaatste moment zijn nieuwe partner uit een benarde positie door de trekker van zijn dienstwapen over te halen. Liefhebbers van geweld kunnen aan deze film hun hart op halen, als ze maar niet gaan nadenken over de bedenkelijke moraal. Spel en regie zijn van het niveau wat men bij dergelijke primitieve prenten verwachten mag. Het scenario is van Karl Schiffman en het camerawerk is van Martin McGrath.

Pathos

1988 | Mysterie, Misdaad

Italië 1988. Mysterie van Piccio Raffanini. Met o.a. Virginia Hey, Gérard Darmon, Gioia Scola, Carlo Mucari en Dario Parisini.

Twee fotomodellen worden onder vreemde omstandigheden vermoord. Een fotografe is geschokt en verdenkt haar mysterieuze, excentrieke echtgenoot. Nadat een eigenwijze politieman haar ergernis heeft opgewekt, besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan. Ze slaagt erin een videofilm te bemachtigen waarop de moordenaar te zien is, terwijl hij een van de modellen vermoordt. Er worden nog twee mensen uit haar omgeving vermoord, voordat ze de dader tegen het lijf loopt. Niet erg spannend, matig geacteerd, veel bloot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Virginia Hey op televisie komt.

Reageer