Martin Wallström

1983 Acteur

Martin Wallström (1983) is acteur.
Er zijn 1 film en 1 serie gevonden.

Mr. Robot

2015 | Televisieserie, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 2015. Televisieserie van Sam Esmail. Met o.a. Rami Malek, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Martin Wallström en Christian Slater.

‘Waarom ben je zo teleurgesteld in de maatschappij?’ vraagt psychiater Krista aan de geniale hacker Elliot Alderson, hoofdpersoon van Mr. Robot. Elliot geeft geen antwoord, maar we horen wat hij denkt in een voice-over: hij walgt van de uitwassen van de consumptiemaatschappij. Hij verafschuwt social media-gebruik, dat volgens hem de plaats inneemt van echt menselijk contact: ‘Because we want to be sedated.’ Na een ontmoeting met de geheimzinnige Mr. Robot sluit Elliot zich aan bij een groep hackers die een machtig financieel-industrieel conglomeraat ten val wil brengen. Tussendoor worstelt hij met zijn stevige persoonlijkheidsstoornis. Mr. Robot is een spannende, relevante, buitengewoon boze serie, die aanhaakt bij Occupy Wall Street-achtige ideeën. Met goed spel, vooral van hoofdrolspeler Rami Malek. Bonus voor nerds: de serie laat zien hoe hackers werken, Elliots methoden om in computers in te breken worden ook in de echte wereld gebruikt.

I rymden finns inga känslor

2010 | Drama

Zweden 2010. Drama van Andreas Öhman. Met o.a. Leander Carell, Martin Wallström, Cecilia Forss en Sofie Hamilton.

'Stoor me niet, ik heb Asperger', luidt de button op het brandweerrode retrosportjasje van Zweedse tiener Simon (Skarsgård). Vrolijke kleuren en lieflijke deuntjes voeren de boventoon in een verhaal rond rigide jongeling Simon die de grenzen van zijn kunnen verkent als hij op zoek gaat naar een nieuwe vriendin voor zijn geliefde broer Sam. Rain Man-achtige muffigheid is in geen golvende velden of schilderachtig kronkelende wegen te bekennen in deze tragikomedie. I rymden finns inga känslor (In de ruimte zijn geen gevoelens) is opbeurende pop-psychologie met om iedere hoek een speelse oplossing.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Martin Wallström op televisie komt.

Reageer