Lory Del Santo

Acteur

Lory Del Santo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il terrore in prima pagina

1990 | Thriller, Mysterie, Misdaad

Italië 1990. Thriller van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Lory Del Santo, Manuel de Peppe en Giorgia D'Ambra.

Weer een tv-film over Don Tonino, de priester die misdaden oplost. Het verhaal begint met een serie krantenartikelen, die tot onrust leiden. De onbekende auteur voorspelt tot in details de dood van mensen, die daarna ook sterven onder de beschreven omstandigheden. Inspecteur Sangiori, die met de zaak is belast, roept de hulp in van zijn vriend Don Tonino, deze rollen wederom gespeeld door respectievelijk Sammarchi en Roncato. Zij stellen een onderzoek in op de redactie van de krant.

L'Onorevole con l'amante sotto il letto

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Lino Banfi, Janet Agren, Alvaro Vitali, Lory Del Santo en Teo Teocoli.

Omdat zij de kinderen van de burgermeester een standje heeft uitgedeeld, wordt de natuurkunde lerares Anna Vinci, gespeeld door de mooie Agren ontslagen van de privé-school. In woede ontstoken reist de aantrekkelijke jonge lerares af naar haar vriend in Rome, die toevallig parlementslid is. Een aburde komedie met een beetje blotigheid, maar die stijf staat van de grofheden, waar je nauwelijks om kunt lachen.

Bollenti spiriti

1981 | Komedie, Erotiek

Italië 1981. Komedie van Giorgio Capitani. Met o.a. Johnny Dorelli, Gloria Guida, Alessandro Haber en Lory Del Santo.

De graaf van Uberti erft negentig procent van een oud kasteel, de resterende tien procent gaat naar een schone dame. Dan komt echter de geest van Guiscardo op de proppen, de voorvader van de graaf, die verliefd is op de vrouw. Er volgt een spookachtige complicatie. Niet al te komisch, maar twee beeldige actrices voorzien de film rijkelijk van vlees.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lory Del Santo op televisie komt.

Reageer