Tony Acierto

Acteur

Tony Acierto is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Journey to Spirit Island

1988 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van Laszlo Pal. Met o.a. Marie Antoinette Rodgers, Tarek McCarthy, Brandon Douglas, Gabriel Damon en Tony Acierto.

Maria, een jonge Nakhut-Indiaanse, leeft in een reservaat en tracht twee tegengestelde werelden aan elkaar te koppelen: de spirituele en de traditionele met de hedendaagse waarmee zij op school en via de tv geconfronteerd wordt. Interessante film die en passant de prachtige ongerepte natuur op de voorgrond brengt, dank zij het indrukwekkende camerawerk van Vilmos Zsigmons die ooit een Oscar kreeg voor CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND. Scenario van Crane Webster.

High Mountain Rangers

1987 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Robert Conrad. Met o.a. Robert Conrad, Tony Acierto, P.A. Christian, Timothy MacLachlan en Roy Conrad.

Een psychopatische moordenaar, die door een procedurefout niet ter dood werd gebracht, is uit een zwaar bewaakte gevangenis ontsnapt met twee medegevangenen. Het gevaarlijke drietal is het gebergte van de High Sierras in gevlucht. Een speciale eenheid van de politie, de Mountain Rangers, wordt ingezet, die een niet aflatende jacht maakt op de ontsnapten. Wie de credits bekijkt, ziet dat de film een familie-onderonsje is; zelfs dochter Joan deed mee als uitvoerend producente. De regisseur 'hielp' David J. Kinghorn zelfs met het script om zoveel mogelijk geld te slaan uit de rolprent. De pilot van de gelijknamige serie. Ook bekend als WHITE HEAT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Acierto op televisie komt.

Reageer