Mark Richardson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Any Mother's Son

1997 | Drama

Canada 1997. Drama van David Burton Morris. Met o.a. Bonnie Bedelia, Sada Thompson, Hedy Burress, Paul Popowich en Fiona Reid.

Waar gebeurd verhaal over een matroos in de Amerikaanse marine die werd vermoord vanwege zijn seksuele voorkeur. Redelijk integere film werd door de GLAAD, beweging die opkomt voor de gelijke behandeling voor homoseksuelen, bekroond in de categorie Outstanding Made for TV Movie.

Pocahontas - The Legend

1995 | Western, Romantiek, Historische film

Canada 1995. Western van Danièle J. Suissa. Met o.a. Sandrine Holt, Miles O'Keefe, Tony Goldwyn, Gordon Tootoosis en Billy Merasty.

Een schip met Engelse kolonisten o.l.v. de hovaardige Edward Winfield gaat in het jaar des Heren 1607 voor anker voor de kust van Virginia. Aan land komen ze een Indianenstam tegen, waarvan Chief Powhaten het opperhoofd is. Een van de opvarenden, John Smith, wordt gevangen genomen en ter dood veroordeeld. Hij wordt gered door schone prinses Pocahontas, de dochter van Powhaten.

Street Scene

1993 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1993. Muziek van Barrie Gavin. Met o.a. Janice Cairns, Lesley Garrett, Kevin Anderson, Mark Richardson en Daniel Ison.

Een uiteindelijk tragische, hectische dag in een overbevolkt, kosmopolitisch Newyorks appartement. Kurt Weills [KL]American Opera[KLE] uit 1946, met zijn prachtige mengeling van opera- en Broadway-achtige muziekstijlen, krijgt een stimulerend vervolg in deze goede tv-registratie van David Pountney`s veel geprezen produktie voor de Engelse National Opera, waarin de oorspronkelijke radicale ondertoon bewaard blijft. Het verhaal is van Elmer Rice, naar zijn met de Pulitzer Prize bekroonde toneelstuk (in 1931 al eens verfilmd door King Vidor) en de zangteksten zijn van Langston Hughes. Prachtige muziek en een prima cast.

Vice Academy Part II

1990 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Komedie van Rick Sloane. Met o.a. Linnea Quigley, Ginger Lynn Allen, Jayne Hamil, Scott Layne en Teagan Clive.

Twee uit de kluiten gewassen agentes in burger, gespeeld door B-film cult-ster Quigley en ex-pornoster Allen, nemen het op tegen Benvenga die een losgeld eist met de bedreiging de watervoorraad van een stad te besmetten met een liefdesdrankje! Deze onleuke parodie op POLICE ACADEMY is zo slecht dat hij, net als zijn voorganger, aanspraak maakt op de onderscheiding, de Grootste Prul van 1990.