Peter Capra

Acteur

Peter Capra is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Weisse Haut auf schwarzem Markt

1969 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1969. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. James Groot, Astrid Boyner, Peter Capra, Christa Maien en Peter Fischer.

Deze deels gespeelde documentaire wil jonge meisjes waarschuwen voor de praktijken van handelaren in blanke slavinnen in steden als Amsterdam, Brussel, Parijs en Londen. Hypocriete, volledig te verwaarlozen rommel van Dietrich, hier regisserend als Michael Thomas.

Unruhige Töchter

1968 | Erotiek

Duitsland 1968. Erotiek van Hansjörg Amon. Met o.a. Brigitte Skai, Jörg Anderson, Maria Caleita, Fay Kaufmann en Bella Neri.

De vroegrijpe Suzanne geeft zich al op jeugdige leeftijd over aan losbandige seksavonturen met klasgenoten en leraren en daarover gaat deze supercommerciële, vrij wazige blootfilm. 'Een film zonder vijgeblad!' snerpten destijds de slogans, maar dat diende alleen om de mannelijke clientèle een rad voor ogen te draaien.

Sex und noch nicht sechszehn

1968 | Erotiek, Thriller

Duitsland 1968. Erotiek van Peter Baumgartner. Met o.a. Helen Vita, Rosy Rosy, Andy Barton en Peter Capra.

Een nachtclubeigenares laat zich in met haar manager, die malafide blijkt te zijn en de bezoekers van haar gelegenheid aan chantage onderwerpt. Deze onbeduidende seksthriller wordt nog juist overeind gehouden door de aanwezigheid van Vita, die ook een drietal chansons voortreffelijk vertolkt. Het verdere acteerwerk is beneden peil. De meeste kopieën hebben een lengte van amper 70m.

Hinterhöfe der Liebe

1968 | Drama

Duitsland 1968. Drama van Met o.a. Eva Lindfors, Peter Capra, Brigitte Frank en Peter Peiker.

Films over meisjes die in bordelen terechtkomen vormden een apart en tamelijk achterbaks genre, dat zogenaamd aantoonde hoe slecht het er allemaal wel was.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Capra op televisie komt.

Reageer