Julio Perez IV

Editor

Julio Perez IV is editor.
Er zijn 4 films gevonden.

Chronic

2015 | Drama

Mexico/Frankrijk 2015. Drama van Michel Franco. Met o.a. Tim Roth, Sarah Sutherland, Elizabeth Tulloch, Robin Bartlett en Michael Cristofer.

In dit ingehouden en observerende drama volgen we David (Roth), verzorger van zwaar zieke en terminale patiënten. Er zit iets onbestemds in zijn gedrag, al is hij goed in zijn werk en luistert hij altijd naar zijn patiënten. Beetje bij beetje krijgen we van regisseur Franco (After Lucia) meer inzicht in Davids verleden en motieven. Tim Roth (bekend van zijn films met Tarantino) overtuigt als de raadselachtige David, en is volledig geloofwaardig als verzorger. Bijvoorbeeld wanneer hij een graatmagere aidspatiënte onder de douche zet, of de vieze onderbroek van een kankerpatiënte verschoont.

Dior and I

2014 | Documentaire

Frankrijk 2014. Documentaire van Frédéric Tcheng.

De grote kracht van deze documentaire over het legendarische Parijse modehuis Dior, is wat je niet direct ziet maar wel voelt: de enorme intensiteit en creatieve energie waarmee in twee maanden een nieuwe collectie haute couture geproduceerd wordt. Als Dior and I iets duidelijk maakt, is het dat creatief directeur Raf Simons weliswaar zijn handtekening onder de collectie zet, maar dat zelfs de haute couture - feitelijk het artistieke visitekaartje van een modehuis - alleen gerealiseerd kan worden door het werk van al die mensen samen. Dit is waar mode geboren wordt.

It Follows

2014 | Horror

Verenigde Staten 2014. Horror van David Robert Mitchell. Met o.a. Maika Monroe, Olivia Luccardi, Keir Gilchrist en Jake Weary.

Met simpele maar originele en goed uitgewerkte ideeën levert regisseur David Robert Mitchell een gelaagde en intelligente horrorfilm af. Jays kersverse vriendje geeft haar met hun eerste vrijpartij een vloek cadeau, waardoor ze vanaf dat moment altijd achtervolgd zal worden door een van gedaante wisselende entiteit die haar wil doden. Dromerige beelden van Detroitse buitenwijken in verval, een Carpenter-esque synthesizer-soundtrack, zenuwslopend trage achtervolgingen en wat goed geplande schrikmomenten zorgen voor een beklemmend gevoel dat je nog lang achtervolgt.

The Myth of the American Sleepover

2010 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2010. Komedie van David Robert Mitchell. Met o.a. Jade Ramsey, Alpha Takahashi, Nikita Ramsey, Amy Seimetz en Amanda Bauer.

Een aantal tieners uit Detroit brengt de laatste week van de zomervakantie door met hangen, zuipen en seksuele avontuurtjes. Regiedebuut van David Robert Mitchell.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julio Perez IV op televisie komt.

Reageer