John Gaffari

Acteur

John Gaffari is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Yellow Hair and the Pecos Kid

1984 | Avonturenfilm, Western

Spanje/Verenigde Staten 1984. Avonturenfilm van Matt Cimber. Met o.a. Laurence Landon, Ken Robertson, Luis Lorenzo, John Gaffari en Aldo Sanbrell.

Een mooi mestiezenmeisje en een avonturier uit Texas gaan samen op zoek naar de schat van de Tulapanes. Deze film is een middelmatige kombinatie van Spielberg-achtige avonturen, spaghetti-western, en de humor van het type Trinidad. Ook herinnert de film vaag aan het werk van Karl May. Er wordt gebruik gemaakt van de onuitstaanbare slow motion, patent van Peckinpah. Acteurs Robertson en Gaffari produceerden de film ook nog.

Matad al buitre

1981 | Actiefilm

Spanje 1981. Actiefilm van José Truchado. Met o.a. John Gaffari, José Truchado Jr., David Kang en Paul Benson.

Een agent van Interpol bindt de strijd aan tegen de drugshandelaren. Een belachelijke Spaanse thriller, in navolging van de Amerikanen.

Dick Turpin

1974 | Avonturenfilm

Spanje 1974. Avonturenfilm van Fernando Merino. Met o.a. John Gaffari, Paloma Cela, Sanny Green, Sancho Gracia en Antonio Mayans.

De edelmoedige straatrover Dick Turpin weet de galg voortdurend te ontlopen. Een groteske Spaanse interpretatie van de Engelse romanfiguur Dick Turpin.

El Monte de las brujas

1972 | Horror

Spanje 1972. Horror van Raúl Artigot en Raul Artigot. Met o.a. John Gaffari, Patty Shepard, Ana Farra, Mónica Randall en Víctor Israel.

Tijdens een reis door Noord-Spanje raakt een paar betrokken bij duivelse praktijken. Een wat wredere horrorfilm dan gebruikelijk voor een Spaanse film uit die tijd, maar nog steeds onder de maat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Gaffari op televisie komt.

Reageer