Joe Wong

Componist

Joe Wong is componist.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

To All the Boys I've Loved Before

2018 | Romantiek, Drama, Komedie

Verenigde Staten 2018. Romantiek van Susan Johnson. Met o.a. Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, Anna Cathcart en Andrew Bachelor.

Het leven van scholier Lara Jean (Lana Condor) wordt op zijn kop gezet door zusje Kitty, die op een avond Lara Jeans nooit verzonden liefdesbrieven (bedoeld voor verschillende jongens) op de post doet. Redding komt uit onverwachte hoek in de persoon van Peter (Noah Centineo), die haar vraagt zich voor te doen als zijn nieuwe vriendin om zo zijn ex jaloers te maken. Vermakelijke tienerfilm die ondanks het gebrek aan verrassingen toch fris aanvoelt, en het vooral moet hebben van Condors charmante vertolking als het verlegen hoofdpersonage.

Master of None

2015 | Komedie

Verenigde Staten 2015. Komedie van Aziz Ansari en Alan Yang. Met o.a. Aziz Ansari, Noël Wells, Lena Waithe, Eric Wareheim en Kelvin Yu.

Alom geroemde Netflix-komedie van Aziz Ansari en Alan Yang.

The Yes Men

2004 | Documentaire

Verenigde Staten 2004. Documentaire van Dan Ollman, Sarah Price en Chris Smith. Met o.a. Andy Bichlbaum, Mike Bonanno en Michael Moore.

De Amerikaanse wetenschapper dr Andreas Bichlbauer, een afgevaardigde van de Wereldhandelsorganisatie, pleit op een handelsconferentie in Salzburg voor de vrije handel in stemmen. 'Arme mensen krijgen geld, rijke mensen krijgen meer invloed, iedereen wint'. Het publiek kijkt welwillend en geeft geen krimp. Bichlbauer bestaat niet, het is een personage dat verzonnen werd door de anti-globalisten Andy Bichlbaum en Mike Bonanno die via hun creatie testen hoe het met de kritische geest is gesteld bij westerse decision makers. De resultaten zijn regelmatig hilarisch, maar ook deprimerend. Een pleidooi voor herinvoering van de slavernij, bijvoorbeeld, wordt welwillend aangehoord.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Wong op televisie komt.

Reageer