Rosella Olsen is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sketches of A Strangler

1978 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1978. Misdaad van Paul Leder. Met o.a. Allen Goorwitz, Meredith MacRay, Frank Whiteman, Clayton Wilcox en Jennifer Rhodes.

Een geestelijk gestoorde student aan de kunstacademie 'lokt' allerlei aardige jonge meiden zijn studenten onderkomen binnen onder het voorwendsel voor hem te poseren. De rest laat zich raden. Behalve de hoeveelheid namen in de rolverdeling valt er over deze slechte film weinig op te merken. Terecht in het vergeetboek geraakt.

Guess What We Learned in School Today?

1969 | Komedie

Verenigde Staten 1969. Komedie van John G. Avildsen. Met o.a. Richard Carballo, Devin Goldenburg, Zachary Hains, Jane MacLeod en Yvonne McCall.

De liberale en voortvarende Dr. Lily Whitehorn (McCall) is directrice van het `Instituut voor Intermenselijke Relaties`. Zij tracht de ouders van de kinderen in Amerika`s suburbia ervan te overtuigen dat geslachtsdrift een normale menselijke begeerte is, die kinderen behoren te kennen en te begrijpen. Het is dan ook haar bedoeling om op de middelbare school lessen in seksuele voorlichting in te stellen. Haar voorstel veroorzaakt grote commotie in de kleine gemeenschap, waarin zij zich bevindt. De inwoners van haar voorstadje bundelen alle krachten, onder aanvoering van Lance Battle (Hains) en Lt. Roger Manley (Carballo), om haar voornemens te torpederen. Een erotisch gekleurd, komisch fantasietje dat Avildsen draaide als vingeroefening aan het begin van zijn carri[KA2]ere. Wat echter in die tijd werd beschouwd als opwindend en provocatief (seks is lekker!), heeft vandaag de dag nauwelijks iets erotisch. De poging om het preutse Amerikaanse genre van de voorlichtingsfilm wat meer inhoud te geven met een aantal plotjes is maar ten dele gelukt. De Duitsers waren er met hun AUFKLÄRUNGS-films veel bedrevener in. Daarbij komen nog de ondermaatse acteerprestaties, die het niveau nauwelijks verheffen. Het scenario is van Eugene Price en regisseur Avildsen, die zelf achter de camera stond. Mono.