Will Zens

Regisseur

Will Zens is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Fix

1988 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Will Zens. Met o.a. Vince Edwards, Richard Jaeckel, Julie Hill, Tony Dale en Byron Cherry.

Meer actie en explosief bedoelde stunts dan een warrig verhaal over een superagent die probeert een spoor te vinden in een labyrinth van onbekende killers, een rockgroep door een vermogend zakenman gesteund, dood en verderf, terreur, moord, en cocaïnehandel. Actiespecialist Zens zet scenario en verhaal van Esty Davis Jr. en Lance Smith Jr. naar zijn hand.

Mission Kill

1984 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van Will Zens. Met o.a. Vince Edwards, Richard Jaeckel, Tony Dale, Julie Hill en Byron Cherry.

Een voorspelbare, redelijke actiefilm vol auto-stunts, een reeks mysterieuze moorden en een rockgroep, die daar beter van lijkt te worden. Een terrier-achtige politieman weet de zaak te ontrafelen. Scenario van Esty Davis Jr., Lance Smith Jr. en Will Zens.

Truckin'Man

1975 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1975. Avonturenfilm van Will Zens. Met o.a. Michael Hawkins, Mary Cannon, Doodles Weaver, Sid Rancer en Larry Drake.

Kelly ontrafelt het mysterie rond de dood van zijn vader, een vrachtwagenchauffeur. Een miraculeus verhaal dat in zijn eenvoud voorspelbaar is als de dag en de nacht. Vooral als de laatste. Merkwaardigerwijs later hertiteld als TRUCKER'S WOMAN.

To the Shores of Hell

1965 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1965. Oorlogsfilm van Will Zens. Met o.a. Marshall Thompson, Richard Arlen, Kiva Lawrence, Robert Dornan en Richard Jordahl.

Een Amerikaanse majoor meldt zich vrijwillig voor actieve dienst in Vietnam om zijn broer, die door de Vietcong gevangen wordt gehouden, op te sporen en te bevrijden. Propagandistische zwart-wit voorstellingen ondermijnen de geijkte en goedkope jungle-avonturen. De film is te primitief en te tendentieus om lang te kunnen boeien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Will Zens op televisie komt.

Reageer