Meg Fleming

Acteur

Meg Fleming is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Cannibal ferox

1981 | Horror, Thriller, Avonturenfilm

Italië 1981. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Lombardo Radice, Lorraine de Selle, Meg Fleming, Walter Lloyd en Robert Kermen.

Een afschuwelijke film met veel bloederige scenes (er wordt bijvoorbeeld een penis afgesneden en opgegeten, de schedel van een mens wordt gekliefd om de hersens te kunnen nuttigen, een meisjesborst wordt doorboord, enz.). Een studente antropologie aan de Universiteit van New York trekt met drie medestudenten het Amazone-oerwoud in, waar ze stuiten op een nederzetting met onschuldige adolescente inboorlingen. Eén van de Amerikanen is een wrede psychopaat, die de kinderen mishandelt. Als de volwassenen van de stam terugkomen, jagen ze de Amerikanen de dood in.

L'Affare Concorde

1978 | Drama, Thriller, Actiefilm

Italië 1978. Drama van Ruggero Deodato. Met o.a. James Franciscus, Mimsy Farmer, Joseph Cotten, Van Johnson en Edmund Purdom.

Een journalist gaat op onderzoek naar het neerstorten van een Concorde tijdens een eerste lijnvlucht van London naar Rio de Janeiro. Hij merkt dat alle getuigen van het ongeval bij Martinique zijn omgebracht. Samen met een stewardess die het ongeluk heeft overleefd, ontdekt hij een complot van een Amerikaanse multinational om Europese uitbreiding van luchtvaartnetten tegen te houden. Hij weet nog net een ramp bij een tweede vlucht te voorkomen. Een Italiaans vluggertje om vóór AIRPORT 1979 de Concorde tot hoofdrol in de rampenfilm te maken zonder dat de betrouwbaarheid van het vliegtuig in twijfel wordt getrokken. Pure middelmaat maar niet slechter dan veel duurdere Hollywoodfilms. Ook bekend als CONCORDE AFFAIR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Meg Fleming op televisie komt.

Reageer