Luis Suárez

Acteur

Luis Suárez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Guarapo

1988 | Drama

Spanje 1988. Drama van Teodoro Ríos en Santiago Ríos. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Patricia Adriani, Luis Suárez en Julio Gavilanes.

Benito, een landloze boer, wil clandestien naar Amerika oversteken om daar een beter bestaan te vinden. Na meer dan dertig korte films en documentaires gemaakt te hebben, debuteren de gebroeders Ríos bij de langere film met dit plattelandsdrama dat nauwgezet gefilmd is.

Al Andalus

1988 | Historische film

Spanje 1988. Historische film van Jaime Oriol en Antonio Tarruella. Met o.a. Luis Suárez, Fabiola Toledo, Luis Escobar, Jack Taylor en Cristina Higueras.

De avonturen van de prins Abd Al-Rahaman, een oorlogsdichter uit de 8e eeuw, de enige overlevende van de koninklijke Omeyas-familie na een conflict met een buurland en de eerste kalief van Cordoba. Dit alles tijdens de Moorse (islamitische) overheersing van Spanje. Goede bedoelingen, maar slechte resultaten.

Una Pequeña movida

1983 | Misdaad

Spanje 1983. Misdaad van Vicente Sáinz. Met o.a. Tony Isbert, Ana Obregón, Luis Suárez en Cecilia Roth.

Een echtpaar uit de sociale middenklasse begeeft zich in de Madrileense onderwereld teneinde een verdwenen vriend op te sporen. Een film die zo slecht was dat hij nauwelijks in de roulatie gekomen is.

Copia cero

1981 | Drama

Spanje 1981. Drama van José Luis F. Pacheco en Eduardo Campoy. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Luis Suárez, Gustavo Pérez de Ayala en Mercedes Camins.

De frustratie van een oude filmregisseur. Een regelrechte ramp, geschreven en geregisseerd door experts op het gebied van de smalfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luis Suárez op televisie komt.

Reageer