José Pulido is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Bajo la influencia del miedo

1954 | Misdaad

Mexico 1954. Misdaad van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Juan Orol, Arturo Martínez en José Pulido.

Een ex-gevangene vermoordt de man die er de schuld van was dat hij in de gevangenis kwam; hij vormt een bende gangsters. Vooral één scène is opmerkelijk om de onopzettelijke humor: een stel schurken schiet op rivalen die zich voor een reusachtige etalage bevinden, zonder ook maar een raam te breken.

El Tesoro de la muerte

1953 | Avonturenfilm

Mexico 1953. Avonturenfilm van Ramón Peón. Met o.a. Fernando Casanova, Gloria Lozano, Piporro en José Pulido.

De opvolger van EL AGUILA NEGRA, waarin de hoofdpersoon het op moet nemen tegen een andere schurk om zijn geliefde voor zich te winnen. Een redelijke film.

Había una vez un marido

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van Fernando Méndez. Met o.a. Lilia Michel, Rafael Baledón, José Pulido en Aurora Segura.

Als gevolg van een verwisseling van geschenken komt een een arts er door toedoen van een zangeres toe te denken dat hij schuldig is aan de dood van een meisje. Volstrekt onsamenhangende film.

Qué idiotas son los hombres

1950 | Komedie, Drama

Mexico 1950. Komedie van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Víctor Junco, Aurora Segura en José Pulido.

Als een vrouw er achter komt dat haar man haar ontrouw is, besluit zij te scheiden en drie mannen die haar het hof maken te gebruiken. Smakeloze komedie zonder een greintje originaliteit, met melodramatische trekjes aan het eind.

Cuatro contra el mundo

1949 | Misdaad

Mexico 1949. Misdaad van Alejandro Galindo. Met o.a. Víctor Parra, Leticia Palma, Tito Junco en José Pulido.

Een paar dieven slaan de slag van hun leven maar worden daarna achtervolgd door de politie, die een van hen weet te doden. Een ander wordt gewond. Interessante film gebaseerd op waar gebeurde feiten die zich enige jaren tevoren in Mexico hadden afgespeeld. Door de regisseur zelf als zijn meesterwerk beschouwd.

Amor salvaje

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Víctor Junco, Dalia Iñiguez en José Pulido.

Gedreven door jaloezie vermoordt een man alle aanbidders van de vrouw op wie hij verliefd is. Wat in vijf minuten verteld had kunnen worden, weet Orol te rekken om de verplichte 90 minuten bijna vol te maken. Schandalig.

El Charro del arrabal

1948 | Misdaad

Mexico 1948. Misdaad van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, José Pulido en Manuel Arvide.

Een bandiet is van plan de eigenaars van de bars en cabarets in een stadswijk geld af te persen. Helaas zit de film vol met simpel (onbeholpen) acteerwerk met veel goedkope gebaren en platvloerse uitdrukkingen.

Gangsters contra charros

1947 | Misdaad

Mexico 1947. Misdaad van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Juan Orol en José Pulido.

Om uit de ellende te komen, besluit een jonge man gangster te worden. Deze film is het vervolg op EL REINO DE LOS GANGSTERS, waarin de hoofdpersoon uit de dood verrijst om opnieuw te worden gedood, en is net zo rampzalig.