Bob Hathcock

Regisseur

Bob Hathcock is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ducktales: The Movie

1990 | Animatie

Verenigde Staten 1990. Animatie van Bob Hathcock. Met o.a. Rip Taylor, Christopher Lloyd en Alan Young.

Plezierige tekenfilm met de enorm gierige Dagobert Duck en zijn neefjes. Duck is nu eindelijk op het spoor gekomen van de wonderlamp van Collie Baba. De ultieme reis naar de schat begint. Maar de avonturiers worden belaagd door de boze tovenaar Merlock en zijn trawant Hassan.

DuckTales - The Movie: Treasure of the Lost Lamp

1990 | Animatie, Familiefilm, Komedie

Frankrijk/Verenigde Staten 1990. Animatie van Bob Hathcock. Met o.a. Christopher Lloyd, Richard Libertini, Russi Taylor, Terence McGovern en Alan Young.

Scrooge McDuck is een avonturier, wereldreiziger en een succesvol zakeneend. Hij wordt op zijn reizen vergezeld door zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Zijn grootste droom is het vinden van de schat van de legendarische Collie Baba, maar hij wordt hierbij voortdurend gedwardsboomd door de schurk Merlock.

Duck Tales: The Movie - Treasure Of The Lost Lamp

1990 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Animatie van Bob Hathcock.

Eerste grote animatiefilm van Disney`s nieuwe Movietoon- label, gebaseerd op Disney`s tv-serie die in 1987 van start ging. Alles draait rond Scrooge McDuck (Oom Dagobert), de gierige en excentrieke `trillionair` die met zijn neefjes Huey, Dewey en Louie (Kwik, Kwek en Kwak), hun vriendinnetje en een stuntpiloot die overal tegenaan vliegt in een soort Indiana Jones-verhaal op zoek gaan naar een legendarische schat. Knap getekend, verstandig scenario van Alan Burnett, spetterend resultaat. In de oorspronkelijke versie zijn de stemmen te herkennen van Alan Young, Christopher Lloyd, Rip Taylor, June Foray, Chuck McCann, Richard Libertini, Russi Taylor, Joan Gerber en Terence McGovern.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Hathcock op televisie komt.

Reageer