Karl Ludwig Diehl

Acteur

Karl Ludwig Diehl is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bis wir uns wiedersehn

1952 | Drama

Duitsland 1952. Drama van Gustav Ucicky. Met o.a. Karl Ludwig Diehl, O.W. Fischer en Maria Schell.

De jonge, ernstig zieke Pamela beleeft tijdens een vakantie op een eiland de liefde van haar leven met de charmante Paul Mayhöfer. Door een misverstand raakt Pamela Paul kwijt: de man moet voor de politie vluchten nadat in zijn casino bedrog vastgesteld is. Door een toeval ontmoeten de twee elkaar opnieuw, maar ook deze keer wordt de relatie al snel verstoord

Bis wir uns wiedersehen

1952 | Romantiek, Drama

Duitsland 1952. Romantiek van Gustav Ucicky. Met o.a. Maria Schell, O.W. Fischer, Karl Ludwig Diehl, Josef Sieber en Eugen Dumont.

Het weerzien tussen Pamela, een ten dode opgeschreven jonge vrouw, en Paul, de enige man op wie ze ooit verliefd was. Herinneringen komen boven en de twee worden wederom verliefd. Hun liefde wordt echter bemoeilijkt door het feit dat Paul voortvluchtig is. Een smartlap rondom het in de jaren 1950-'60 in Duitsland populaire duo Schell/Fischer. Het dramatische einde zal vooral bij Boeketreeksliefhebbers hoge, en natte ogen gooien. Het scenario is van Eberhard Kleindorff en Johanna Sibelius. Het camerawerk is van Hannes Staudinger en Gunther Anders.

Der Zinker

1931 | Misdaad

Duitsland 1931. Misdaad van Carl Lamac en Martin Fric. Met o.a. Lissy Arna, Karl Ludwig Diehl en Fritz Rasp.

Scotland Yard is op zoek naar een geheimzinnige moordenaar die zijn slachtoffers om het leven brengt door ze met slangengif te injecteren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karl Ludwig Diehl op televisie komt.

Reageer