Rudolph Anders

Acteur

Rudolph Anders is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

She Demons

1958 | Horror, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1958. Horror van Richard E. Cunha en Richard Cunha. Met o.a. Irish McCalla, Tod Griffin, Victor Sen Yung, Rudolph Anders en Gene Roth.

EEn snelle, goedkope B-film over vier mensen die op een eiland in de Stille Zuidzee aanspoelen en betrokken raken bij fascistische spionnen.

Phantom from Space

1953 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1953. Sciencefiction van W. Lee Wilder. Met o.a. Ted Cooper, Rudolph Anders, Noreen Nash, Harry Landers en Jim Bannon.

Een buitenaards wezen landt op aarde. Zijn lichaam dat uit een silliconen-verbinding bestaat, is onzichtbaar in onze atmosfeer. Het doodt mensen slechts uit zelfverdediging, niet uit agressie. De politie weet de hand te leggen op de helm van de alien, maar die heeft hij nodig om te kunnen overleven en hij gaat er dus achteraan. Interessante SF-film met een moralistische inslag, een van de zeldzame keren dat een extra-terrestrial niet als een verschrikkelijk monster, maar eerder als slachtoffer afgeschilderd wordt (zeker rond 1955). Het scenario van Bill Gaynor en Myles Wilder heeft echter te lijden onder geldgebrek, ook al tracht cameraman William Clothier alles zo goed mogelijk in beeld te brengen in een afstandelijke, documentaire stijl, wat nog benadrukt wordt door het buitenbeeldse commentaar.

Kill or Be Killed

1950 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1950. Avonturenfilm van Max Nosseck. Met o.a. Lawrence Tierney, George Coulouris, Marissa O'Brien, Rudolph Anders en George Colouris.

Een alledaags verslag van een man in moeilijkheden, die in de jungle door handhavers van de wet wordt achtervolgd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rudolph Anders op televisie komt.

Reageer