John Dresden

Acteur

John Dresden is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

No Dead Heroes

1987 | Actiefilm, Oorlogsfilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van J.C. Miller. Met o.a. Max Thayer, John Dresden en Toni Nero.

Amerikaanse oorlogsheld wordt in Vietnam door de Soviets gepakt, die een micro-chip in zijn hersenen planten waardoor hij blindelings op hun eisen ingaat. Eigenlijk een vertrouwd verhaal, dat al vaker (en vooral beter) werd uitgewerkt. Ongenuanceerde anti-Sovjetfilm. Technisch een lachertje: met één schot worden drie soldaten weggemaaid en granaten doden voor ze inslaan.

Gone are the Dayes

1984 | Misdaad, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1984. Misdaad van Gabrielle Beaumont. Met o.a. Harvey Korman, Susan Anspach, Robert Hogan, Nate Esformes en Victoria Carroll.

Het gezin Daye (Hogan-Anspach en twee kinderen Gregory en Glasser) is ongewild getuige van een schietpartij tussen twee gangsterbendes als ze de maaltijd nuttigen in een Japans restaurant in New York. Tegen beter weten in verklaren ze zich bereid voor de rechter te zullen getuigen over de afrekening onder de gangsters. In het kader van een beschermingsprogramma voor kroongetuigen laat de Amerikaanse justitie ze verhuizen naar een onbekend oord in de Staten. De mafia spoort hen echter algauw op. Ze weten te ontkomen met de hulp van stuntelende regeringsambtenaar Korman en ze beginnen aan een avontuurlijke trek door de V.S. en Caraïben. Onverteerbaar kabelvoer uit de Disney gaarkeuken, waarbij de fotografie van Richard N. Hannah de grootste ster is van deze zeer voorspelbare film. Het ongeïnspireerde scenario is van Bill Bleich en Jim Brecher en gaat geen cliché uit de weg.

Raw Force

1982 | Actiefilm, Horror

Verenigde Staten 1982. Actiefilm van Edward Murphy. Met o.a. Cameron Mitchell, Geoff Binney, Jillian Kesner, John Dresden en Jennifer Holmes.

Een ongelooflijk dom, amateuristisch vod waarin het er om gaat er ongegeneerd op los slaan. De Burbank Karate Club, op vakantie in de Oriënt, krijgt het aan de stok met een zooitje slechteriken. En weet je wat die slechteriken doen? Die eten gegrilleerde vrouwen! Zo'n film dus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Dresden op televisie komt.

Reageer