John Feldman

Regisseur

John Feldman is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dead Funny

1994 | Misdaad, Komedie, Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1994. Misdaad van John Feldman. Met o.a. Andrew McCarthy, Paige Turco, Allison Janney, Novella Nelson en Elizabeth Peña.

Vivian Saunders (Pe[KA6]na) wacht bij thuiskomst van haar werk een onaangename verrassing. Haar vriendje Reggie Barker (McCarthy) die ze uitgerekend die dag precies één jaar kent, ligt voor dood op de keukentafel; zijn borst is met een samouraizwaard doorboord. Eerst denkt aan een grap, maar het is bittere ernst.

Alligator Eyes

1990 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1990. Drama van John Feldman. Met o.a. Annabelle Larsen, Roger Kabler, Mary McLain, Allen McCullough en John MacKay.

Ze leek zo onschuldig. Als de drie goede vrienden Robbie, Lance en Marjorie tijdens een gezamenlijke reis een liftster meenemen, kunnen ze niet vermoeden wat hen te wachten staat. Pauline, de liftster, is blind en gebruikt haar tragische levensverhaal om de jongens te versieren en de sympathie van Marjorie op te wekken. Pauline werd als kind mishandeld, verloor haar ouders en werd blind. Ze werd grootgebracht door een psycholoog en is nu bezeten door wraakgevoelens en het geheim van het mysterieuze Atlantis. Ze is vastbesloten achter de identiteit van de veroorzaker van haar onheil te komen. Met behulp van de psycholoog zal ze hem vinden en zijn gruwelijke dood bewerkstelligen. Het reisje van Robbie, Lance en Marjorie verloopt dus heel anders dan gepland. In een bloedstollende climax blijkt dat het bloedige relaas van Pauline een onverwachte wending neemt, die niet veel goeds brengt

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Feldman op televisie komt.

Reageer